fbpx

Menu

kort

   Samvær, hygge & god mad   

Menukort


Brunch & frokost 18/4 - 8/8 2023Aften A la Carte fra 18/4 - 8/8 2023

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage samt helligdage fra 10.00 – 14.00

Brunch

Skyr rørt med skovbær serveret med müsli
Serrano skinke modnet 11 mdr.
Dagens charcuteri
Shrimp roll – rejer med hummermayonnaise serveret i blød brioche
Melonsalat med feta og røget mandler
Friskostcreme med basilikum & soltørrede tomater
Arla Unika Gammel Knas med æble-havtornskompot
Hjemmelavet marmelade
Ombords brownie med cremet karamel
Foccacia brød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise

Valgfri æggeret

Røræg & bacon
Eller
Eggs Benedict med Serrano skinke

Pris for brunch kr. 180,- pr. pers. inkl. valgfri æggeret

Børnebrunch

Skyr rørt med skovbær serveret med müsli
Melon
Hjemmelavet marmelade
Brownie med karamel
Røræg
Focacciabrød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise

Pris for brunch kr. 90,- pr. pers.

Drikkevare til Brunch

Filterkaffe/ The 30,- (ad libitum)
Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,- pr. glas
Udover dette har vi selvfølgeligt også vores almindelige menukort med drikkevare

Frokost

serveres på Lørdag & søndag samt helligdage fra 12.00-15.00

Cremet fiskesuppe med bakskuld
serveret med sprød muslingerulle & porrer
kr. 140,-

Dampede blåmuslinger (Moules Marineres) med pommes fritter & aioli
kr. 210,-

Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød briochebrød
hertil pommes frites med hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-

Grillede asparges (Vegetarisk)
med hollandaise & pocheret æg, serveret med rugbrødschips
(Så længe sæsonen tillader det)
110,-

Glaseret dansk kyllingebryst
serveret i sommersalat med avocado-ranch
spidskål, feta, ristede græskarkerner & avocado
kr. 170,- / kan laves vegetarisk uden kylling pris. kr. 140,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
160,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa samt røget mayo
hertil pommes frites med hjemmelavet ketchup & aioli
Kr. 180,-
Tilkøb Bacon +15,-

Ekstra

Dagens salat
40,-

Pommes frites
40,-

Sauce bearnaise
40,- pr. skål.

Chili Cheese Top
25,- 3 stk.

Onion Rings
25,- 3 stk.

Snackkurv
3 stk. Onion rings
3 stk chili cheese top
med chili mayo & aioli
45,-

Frokostdesserter

4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & kompot af æbler & havtorn
Kr. 100
Creme brûlée
65,-
Chokolademousse fra skålen
60,-
Jordbærtærte med grillet marengs
& vaniljeis
110,-
3 slags petit four kr. 25,-

Snacks

Rodfrugtschips med hjemmerørt Dijonnaise
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt & karsemayo

Snacks pr. stk. 25,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 50,- pr. pers.

A la Carte

serveres fra 17.00 – 21.30

Forretter

Cremet fiskesuppe
med bakskuld serveret med sprød muslingerulle & porrer
kr. 100,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger (Moules Marineres)
kr. 110,-

Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød brioche
Kr. 120,-

Sesamristet laks
med agurk i dild, sesammayo & chips af lotusrod
Kr. 130,-

Grillede asparges (Vegetarisk)
serveret med hollandaise & pocheret æg samt rugbrødschips
(Sålænge sæsonen tillader det)
Kr. 110,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil estragon mayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
Kr. 120,-

Hovedretter

Hvidvinsdampede blåmuslinger (Moules Marineres)
med fritter & aioli
Kr. 210,-

Dagens friske fangst bagt i creme fraiche (Kan serveres vegetarisk)
med blomkål stegt med hasselnødder, blomkålspuré samt cremet fiskesauce
Kr. 240,-

Bbq-glaseret dansk kyllingebryst
grillede forårsløg, puré af grillet spidskål samt sauce på stegt kylling
Kr. 230,-

Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst
serveret med syltede bøgehatte, råmarinerede tyttebær & rødvinssauce med sennepskorn
Kr. 240,-

Bøf bearnaise steak
pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle
med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa samt røget mayo
hertil pommes frites med hjemmelavet ketchup aioli
Kr. 180,-
Tillæg for Bacon +15,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-
Chili Cheese Top 25,- 3 stk.
Onion Rings 25,- 3 stk.

Snackkurv
3 stk. chili cheese Top
3 stk. Onion Rings
med chili mayo & aioli
45,-

Ost & Desserter

4 slags oste
med Ombords hjemmelavede knækbrød & kompot af æbler & havtorn
Kr. 100

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
Kr. 90,-

Chokolademousse fra skålen
Kr. 60,-

Jordbærtærte med grillet marengs
& vaniljeis
Kr. 110,-

Filtreret vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.