fbpx

Menu

kort

   Samvær, hygge & god mad   

Menuen fra 11/8 til 24/11 2021


BrunchAften A la Carte

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Brunch menu 1

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Yoghurt med bærkompot
& müsli

Røræg & Bacon
serveret med purløg

Toast
med skinke & ost

Tykke pandekager
med frugtsalat & sirup

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Brunch menu 2

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Chiagrød med frugtkompot
& tørrede kokos

Egg Benedict
hollandaise | skinke | foccacia

Toast
med avokado & paprika

Blødende chokoladekage
med vanilje creme fraiche

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas (serveres ikke ad libitum)

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokkechips med estragonmayo
Papadums med urtemayo
Serranoskinke
Salte mandler
Oliven

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
3 Snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.
Alle 5 slags snacks 80,- pr. pers.

A la Carte

– Tirsdag til Søndag fra 17.00 – 21.30

Forretter

Hokkaidosuppe (Vegetarisk)
serveret med syltet hokkaido, urteolie, græskarkerner & sprød grønkål
90,-

Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med parmesan & purløg
kr. 100,-

Sesamristet laks
med agurk & dild, friteret lotusrod, sesammayo samt syltede rødløg
120,-

Beder i variation (Vegetarisk)
syltede gulebeder & bolsjebeder, hertil spiral af rødbede, avocadocreme & saltede mandler
90,-

Carpaccio med estragonmayo
syltede rødløg, friteret kapers & parmesan
110,-

Hovedretter

Dagens fisk bagt med creme fraiche & urter
serveret med blomkålspure, friteret blomkål, råmarineret spidskål & beurre blanc på sifon
(Kan serveres med vegetarbøf lavet på chiafrø)
220,-

Stegt Kyllingebryst fra Hopballe Mølle
serveret med grillet majs & majs puré samt grillet peberfrugt & sauce supreme
210,-

Helstegt kalv & sprød croquette af kalv
serveret med bagt pastinak, syltet hokkaido, sauteret spidskål samt rødvinssauce.
220,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i hjemmebagt bolle med agurkerelish, karamelliserede løg & chipotle mayo, hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 170,-

Ølbraiseret nakkekam i egen sauce
serveret med knoldselleripure, saltbagt & syltet rødbede, samt råmarinerede tyttebær
210,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Chokoladekage med skovbærsorbet, sprød crumble, saltkaramel & hengemte bær
100,-

Crème brûlée serveret med vaniljeis
90,-

Filtrer
et vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.