Menukort
Brunch på Ombord
– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)
Brunch menu 1
På bordet serveres:
Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt to slags hjemmebagt brød
Menuen
(serveres løbende)
Yoghurt rørt med bærkompot
& müsli
Røræg & Bacon
serveret med purløg
Toast
med skinke & ost
Brunchpandekage
med frugtsalat & sirup
Pris for menu kr. 220,- pr. pers.
Brunch menu 2
På bordet serveres:
Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød
Menuen
(serveres løbende)
Chiagrød med frugtkompot
& tørrede kokos
Egg Benedict
hollandaise | skinke | foccacia
Toast
med avokado & paprika
Blødende chokoladekage med solbærhjerte
serveret med vanilje creme fraiche
Pris for menu kr. 220,- pr. pers.
Brunch
Serveres samlet
Yoghurt med bærkompot & müsli
Røræg & bacon
Charcuterie
Tomme de savoie
Gammel knas
Marmelade
Ombords brownie
To slags brød samt smør & krydderurtemayo
Pris for menu kr. 165,- pr. pers.
Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:
Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-
Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas (serveres ikke ad libitum)
Frokost
serveres på lør-, søn- og helligdage fra 12.00-15.00
Dagens uspecificeret smørrebrød
Spørg tjeneren
2 stk. kr. 90,- / 3 stk. kr. 120,-
3 stk. en fadøl & en snaps kr. 160,-
3 stk. en fadøl & ingen snaps kr. 160,-
A la carte
Ombords cæsarsalat (kan laves vegetarisk)
serveret med dansk gårdkylling, croûtons og parmesan
Kr. 120,-
Salat med rimmet laks
rimmet laks, serveret med estragonmarinerede salater, syltede rødløg & sprøde chips
120,-
Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 270,-
Ribeye 300g. kr. 340,-
Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-
Ekstra
Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-
Frokostdesserter
Chokoladekage a la Ombord
kr. 70,-
Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-
3 slags petit four
25,-
Frokost
serveres på Man- til søndag og helligdage fra 12.00-15.00
Smørrebrød
Æg & rejer med hjemmerørt mayo 80,-
Kartofler med purløg & bacon 70,- (vegetarisk uden bacon)
Varmrøget lakserilette 90,-
Avokado med friskost, radise & syltet rødløg 80,- (vegetarisk)
Hønsesalat med bacon & svampe 80,-
Kalveroastbeef med hjemmerørt Dijonnaise & friterede kapers 90,-
3 stk. en fadøl & en snaps kr. 180,-
3 stk. en fadøl & ingen snaps kr. 220,-
A la carte
Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle
kålsalat med avocado-ranch
spidskål, danske æbler, ristede græskarkerner, blandende urter & avocado
kr. 160,- / uden kylling fra Hopballe mølle kr. 130,-
Varmrøget lakserilette
i grønne salater med grillet squash
bagte tomater, hasselnødder & pestovinaigrette
kr. 170,- / uden varmrøget lakserilette kr. 130,-
Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde, hertil sprøde pommes frites
kr. 160.-
Fish n´ chips
dybstegt fisk med pommes frites & sauce tartare
kr. 140,-
Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 270,-
Ribeye 300g. kr. 340,-
Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-
Ekstra
Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-
Frokostdesserter
Jordbærtrifli a la Ombord
friske jordbær, jordbærgrød, knuste makroner, creme anglaise & Jordbær sorbet
kr. 100,-
Creme brûlée
kr. 65,-
Chokoladekage à la Ombord
kr. 75,-
Ombord’s store hjemmebagte Cookies
kr. 25,-
3 slags petit four
kr. 25,-
Snacks
Store kartoffelchips med hjemmerørt Dijonnaise
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt & karsemayo
Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 45,- pr. pers.
A la Carte
serveres fra 17.00 – 21.30
Forretter
Muslinger a la Ombord
dampede blåmuslinger med tørsaltet bacon, skilt basilikumsfløde & pinjekerner
110,-
Rillette af dagens hvide torvefisk, råmarinerede glaskål, sprød radise, avokadocreme & mandler
kr. 100,-
Grillede grønne asparges (vegetarisk, så længe sæsonen tillader det)
serveret med brunet smør, ramsløg & ristede hasselnødder
110,-
Citrus rimmet laks
serveret med soya & ingefærs vinaigrette, agurk i dild, sprøde radiser & chips af lotusrod
120,-
Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
120,-
Hovedretter
Dagens friske fangst som ovnbagt (kan serveres vegetarisk, spørg betjeningen)
serveret med pure af gulerødder & grillet sæson grønt
230,-
Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle
serveret med ærtepure, grønne asparges som råmarineret & grillet, samt sauce på stegt kylling
220,-
Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst
serveret med spæde løg, råmarinerede tyttebær & rødvinssauce med sennepskorn
230,-
Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 270,-
Ribeye 300g. kr. 340,-
Ombords oksekødsburger
grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-
Confiteret nakkefilet
serveret med rabarberkompot, æble & hasselnødder samt egen sauce
220,-
– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter
Ekstra til hovedretterne
Dagens salat
40,- pr. pers.
Pommes frites
40,- pr. pers.
Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Ost & Desserter
4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & bærkompot
Kr. 100
Chokoladekage a la Ombord
serveret med sukkersyltet rabarber, sprød guld chokolade & rabarbersorbet
100,-
Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-
Jordbærtrifli a la Ombord
friske jordbær, jordbærgrød, knuste makroner, creme anglaise & Jordbær sorbet
100,-
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.