Menu

kort

   Samvær, A la Carte & Delemad   


menu på Ombord

Nytårsmenuen 2019

Vi er super glade for at fortælle, at vores dejlige venner hos Restaurant MellemRum har lavet en lækker 4 retters Nytårsmenu som takeaway. Du kan købe 4 retter for bare 450,- pr. person – og der findes også en vegetarisk version! Skynd dig at bestille allerede idag, da der er begrænset antal menuer til rådighed.

Se vores aktuelle menuer herunder

Menu fra d. 19/11 - 22/12 2019

Menuen er gældende fra d. 19/11 – 22/12 2019

Snacks
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Brændte mandler
Kroket med bacon & timian
Flæskesvær & aioli
Sprødstegt svinebryst med spicy sauce
Lufttørret skinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 5 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Jordskoksuppe med sprød pancetta
hertil syltede jordskokker, jordskokchips og merian

Ceviche af torsk
med lime, hasselnødder, koriander & avokadocreme

Hvidvinsdampede muslinger
med basilikumsfløde, tørsaltet bacon & et hav af urter

Sesamristet laks
med friteret lotusrod, sesammayonnaise & salturt

Flødestuvede svampe på toast (vegetarisk)
serveret med høvlet parmesan, purløg & purløgsolie

Ombords oksetatar
estragonmayonnaise, hvidvinssyltede bøgehatte & parmesan

Hovedretter

Dagens fisk bagt i creme fraiche & urter (vegetarisk udgave – spørg personalet)
hertil rødbedecrudité & blanquettesauce på brunet smør med ingefær & chili

Cordon Bleu à la Ombord med kyllingebryst
grillede kejserhatte, syltet rosenkål & gulerodspuré

Helstegt andebryst & croquette af confiteret and
hertil syltet rødkål, sveskepuré & andesauce tilsmagt med appelsin

Bøf bearnaise
steak af oksemørbrad, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise (tillæg 70,-)

Confiteret nakkekam af dansk gris
serveret med sprøde svær, røget & syltet selleri samt sauce på røget marv

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt
5 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt (tillæg 30,-)

Lakridsmousse med citron
Serveret med både frysetørrede & gelerede hindbær

Chokoladekage a la Ombord
med skovbærpuré, brændt marengs & pistacieis

Priser

1 ret 190,-
2 retter 280,-
3 retter 350,-
4 retter 390,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemadsmenu

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

Forret

Ceviche af torsk, koriander & avokadocreme
Flødestuvede svampe på toast med parmesan
Salater i sennepscreme

Hovedret

Syltede rosenkål med gulerodspuré
Appelsinmarineret rødkålssalat med sveskepuré
Confiteret nakkekam
Dagens kartofler
Letrøget rødvinssauce

Dessert

Skovbærpuré, brændt marengs & pistacieis
Lakridsmousse med citron

– 3 retters delemads menu = 9 serveringer til 300,-
– 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, vand med og uden brus – 500,-
– Bobler med snacks fra køkkenet, 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, kaffe & sødt, vand med og uden brus – 650,-

Ønskes vin serveret ad libitum til og med desserten er serveret tillægges 150,- til overstående priser.

Delemad serveres kun til hele bordet!

Vinmenu bestående af 2 glas 175,-
Vinmenu bestående af 3 glas 200,-
Vinmenu bestående af 4 glas 250,-

Ekstra

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Brunch

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Cava ad libitum

Skyr vendt med bærcoulis & hjemmelavet müsli
Græsk yoghurt rørt med havtorn & vanilje
Edamamebønne salat
Dagens grønne salat med vinaigrette
Æblesalat med estragon
Langtidsbagte tomater
Hjemmelavet baked beans
Ombords varmrøget laks med rygeostcreme
Vitello tonnato
Hønsesalat med urter
Røræg med sprødstegt bacon
Brunchpølser
3 slags pålæg
Friskskåret frugt
2 slags marmelade
3 gode oste med behørigt tilbehør
Hjemmelavet chokoladecreme
Hjemmelavede kanelsnegle
Chokoladecookies
Dagens kage
Chokoladefontæne
Små smørcroissanter
2 slags brød, knækbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavet saft ad libitum

250,- pr. pers.
– ved bestilling af bord til Brunch afsættes 1 timer og 45 minutter.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord