fbpx

Menu

kort

   Samvær, hygge & god mad   


Menukort


Brunch & frokost 23/11 til 22/12Aften A la Carte fra 23/11 til 22/12Brunch & frokost 27/12 til 30/12Aften A la Carte fra 27/12 til 30/12

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage samt helligdage fra 10.00 – 14.00

Brunch

Skyr rørt med skovbær serveret med müsli
Serrano skinke modnet 11 mdr.
Dagens charcuteri
Shrimp roll – rejer med hummermayonnaise serveret i blød brioche
Melonsalat med feta og røget mandler
Friskostcreme med basilikum & soltørrede tomater
Arla Unika Gammel Knas med æble-havtornskompot
Hjemmelavet marmelade
Ombords brownie med cremet karamel
Foccacia brød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise

Valgfri æggeret

Røræg & bacon
Eller
Eggs Benedict med Serrano skinke

Pris for brunch kr. 180,- pr. pers. inkl. valgfri æggeret

Børnebrunch

Skyr rørt med skovbær serveret med müsli
Melon
Hjemmelavet marmelade
Brownie med karamel
Røræg

Focacciabrød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise

Pris for brunch kr. 90,- pr. pers.

Drikkevare til Brunch

Filterkaffe/ The 30,- (ad libitum)
Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,- pr. glas
Udover dette har vi selvfølgeligt også vores almindelige menukort med drikkevare

Frokost

serveres på Lørdag & søndag samt helligdage fra 12.00-15.00

Æble-blomkålssuppe (Kan laves vegetarisk, uden bacon)
hertil æblesalat med bacon & purløg
kr. 160,-

* Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med friskrevet parmesan, purløg samt salat med syltede & bagte græskar
kr. 150,-

Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød briochebrød
hertil pommes frites med hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 190,-

Confit de canard
serveret med rødskålssalat med appelsin & mild sennep hertil æbler & honningssyltede valnødder
kr. 170,- / uden andelår kr. 140,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
160,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & røget mayo
Kr. 180,-

Ekstra

Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-

Frokostdesserter

Luftig risalamande
serveret på mandelbund med amarena kirsebær
100,-

Creme brûlée kr. 65,-

Chokoladekage à la Ombord kr. 75,-

3 slags petit four kr. 25,-

Snacks

Rodfrugtschips med hjemmerørt Dijonnaise
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt & karsemayo

Snacks pr. stk. 25,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 50,- pr. pers.

A la Carte

serveres fra 17.00 – 21.30

Forretter

Æble-blomkålssuppe (Kan laves vegetarisk, uden bacon)
hertil æblesalat med bacon & purløg
kr. 90,-

Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød brioche
Kr. 120,-

Appelsingravad laks
med citronrasp, græskarkerner samt rævesauce
kr. 130,-

* Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med friskrevet parmesan & purløg
100,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
120,-

Hovedretter

Dagens friske fangst bagt i creme fraiche 38% (Kan serveres vegetarisk)
serveret med bagte kikærter, grillet spidskål samt vinaigrette med lime og ingefær
240,-

Confit de canard
hertil rødskålssalat med appelsin & mild sennep samt honningsyltede valnødder & andeskysauce
230,-

Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst
serveret med syltede bøgehatte, råmarinerede tyttebær & rødvinssauce med sennepskorn
240,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-

Rødvinsbraiseret svinekæber
serveret med cremede porre, gulerødder i persille & egen sauce
220,-

Ombords oksekødsburger
grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & røget mayo
Kr. 180,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
40,- pr. pers.

Pommes frites
40,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & kompot af æbler og havtorn
Kr. 100

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-

Luftig risalamande
serveret på mandelbund med Amarena kirsebær
100,-

Chokoladekage a la Ombord
serveret med mandarinsorbet & sprød karamel
110,-

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage samt helligdage fra 10.00 – 14.00

Brunch

Skyr rørt med skovbær serveret med müsli
Serrano skinke modnet 11 mdr.
Dagens charcuteri
Shrimp roll – rejer med hummermayonnaise serveret i blød brioche
Melonsalat med feta og røget mandler
Friskostcreme med basilikum & soltørrede tomater
Arla Unika Gammel Knas med æble-havtornskompot
Hjemmelavet marmelade
Ombords brownie med cremet karamel
Foccacia brød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise

Valgfri æggeret

Røræg & bacon
Eller
Eggs Benedict med Serrano skinke

Pris for brunch kr. 180,- pr. pers. inkl. valgfri æggeret

Børnebrunch

Skyr rørt med skovbær serveret med müsli
Melon
Hjemmelavet marmelade
Brownie med karamel
Røræg

Focacciabrød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise

Pris for brunch kr. 90,- pr. pers.

Drikkevare til Brunch

Filterkaffe/ The 30,- (ad libitum)
Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,- pr. glas
Udover dette har vi selvfølgeligt også vores almindelige menukort med drikkevare

Frokost

serveres på Lørdag & søndag samt helligdage fra 12.00-15.00

Æble-blomkålssuppe (Kan laves vegetarisk, uden bacon)
hertil æblesalat med bacon & purløg
kr. 160,-

* Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med friskrevet parmesan, purløg samt salat med syltede & bagte græskar
kr. 150,-

Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød briochebrød
hertil pommes frites med hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 190,-

Glaseret dansk kyllingebryst
serveret i kålsalat med avocado-ranch, danske æbler, ristede græskarkerner & avocado
kr. 170,- / uden kylling kr. 140,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
160,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & røget mayo
Kr. 180,-

Ekstra

Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-

Frokostdesserter

Creme brûlée kr. 65,-

Chokoladekage à la Ombord kr. 75,-

3 slags petit four kr. 25,-

Snacks

Rodfrugtschips med hjemmerørt Dijonnaise
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt & karsemayo

Snacks pr. stk. 25,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 50,- pr. pers.

A la Carte

serveres fra 17.00 – 21.30

Forretter

Æble-blomkålssuppe (Kan laves vegetarisk, uden bacon)
hertil æblesalat med bacon & purløg
kr. 90,-

Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød brioche
Kr. 120,-

Appelsingravad laks
med citronrasp, græskarkerner samt rævesauce
kr. 130,-

* Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med friskrevet parmesan & purløg
100,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
120,-

Hovedretter

Dagens friske fangst bagt i creme fraiche 38% (Kan serveres vegetarisk)
serveret med bagte kikærter, grillet spidskål samt vinaigrette med lime og ingefær
240,-

Glaseret dansk kyllingebryst
serveret med jordskokker som puré, knuste & chips samt sauce på stegt kylling
230,-

Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst
serveret med syltede bøgehatte, råmarinerede tyttebær & rødvinssauce med sennepskorn
240,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-

Rødvinsbraiseret svinekæber
serveret med cremede porre, gulerødder i persille & egen sauce
220,-

Ombords oksekødsburger
grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & røget mayo
Kr. 180,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
40,- pr. pers.

Pommes frites
40,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & kompot af æbler og havtorn
Kr. 100

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-

Luftig risalamande
serveret på mandelbund med Amarena kirsebær
100,-

Chokoladekage a la Ombord
serveret med mandarinsorbet & sprød karamel
110,-

Filtreret vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.