fbpx

Menu

kort

   Samvær, hygge & god mad   

Menukort


BrunchFrokost menukort 8/1 til 29/5Frokost menukort 30/5 til 14/8Aften A la Carte fra 19/4 til 9/8

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Brunch menu 1

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt to slags hjemmebagt brød

Menuen

(serveres løbende)

Yoghurt rørt med bærkompot
& müsli

Røræg & Bacon
serveret med purløg

Toast
med skinke & ost

Brunchpandekage
med frugtsalat & sirup

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Brunch menu 2

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Chiagrød med frugtkompot
& tørrede kokos

Egg Benedict
hollandaise | skinke | foccacia

Toast
med avokado & paprika

Blødende chokoladekage med solbærhjerte
serveret med vanilje creme fraiche

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Brunch

Serveres samlet

Yoghurt med bærkompot & müsli
Røræg & bacon
Charcuterie
Tomme de savoie
Gammel knas
Marmelade
Ombords brownie
To slags brød samt smør & krydderurtemayo

Pris for menu kr. 165,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas (serveres ikke ad libitum)

Frokost

serveres på lør-, søn- og helligdage fra 12.00-15.00

Dagens uspecificeret smørrebrød

Spørg tjeneren

2 stk. kr. 90,- / 3 stk. kr. 120,-
3 stk. en fadøl & en snaps kr. 160,-
3 stk. en fadøl & ingen snaps kr. 160,-

A la carte

Ombords cæsarsalat (kan laves vegetarisk)
serveret med dansk gårdkylling, croûtons og parmesan
Kr. 120,-

Salat med rimmet laks
rimmet laks, serveret med estragonmarinerede salater, syltede rødløg & sprøde chips
120,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 270,-
Ribeye 300g. kr. 340,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-

Ekstra

Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-

Frokostdesserter

Chokoladekage a la Ombord
kr. 70,-

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-

3 slags petit four
25,-

Frokost

serveres på Man- til søndag og helligdage fra 12.00-15.00

Smørrebrød

Æg & rejer med hjemmerørt mayo 80,-
Kartofler med purløg & bacon 70,- (vegetarisk uden bacon)
Varmrøget lakserilette 90,-
Avokado med friskost, radise & syltet rødløg 80,- (vegetarisk)
Hønsesalat med bacon & svampe 80,-
Kalveroastbeef med hjemmerørt Dijonnaise & friterede kapers 90,-

3 stk. en fadøl & en snaps kr. 180,-
3 stk. en fadøl & ingen snaps kr. 220,-

A la carte

Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle
kålsalat med avocado-ranch
spidskål, danske æbler, ristede græskarkerner, blandende urter & avocado
kr. 160,- / uden kylling fra Hopballe mølle kr. 130,-

Varmrøget lakserilette
i grønne salater med grillet squash
bagte tomater, hasselnødder & pestovinaigrette
kr. 170,- / uden varmrøget lakserilette kr. 130,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde, hertil sprøde pommes frites
kr. 160.-

Fish n´ chips
dybstegt fisk med pommes frites & sauce tartare
kr. 140,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 270,-
Ribeye 300g. kr. 340,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-

Ekstra

Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-

Frokostdesserter

Jordbærtrifli a la Ombord
friske jordbær, jordbærgrød, knuste makroner, creme anglaise & Jordbær sorbet
kr. 100,-
Creme brûlée
kr. 65,-

Chokoladekage à la Ombord
kr. 75,-
Ombord’s store hjemmebagte Cookies
kr. 25,-
3 slags petit four
kr. 25,-

Snacks

Store kartoffelchips med hjemmerørt Dijonnaise
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt & karsemayo

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 45,- pr. pers.

A la Carte

serveres fra 17.00 – 21.30

Forretter

Muslinger a la Ombord
dampede blåmuslinger med tørsaltet bacon, skilt basilikumsfløde & pinjekerner
110,-

Rillette af dagens hvide torvefisk, råmarinerede glaskål, sprød radise, avokadocreme & mandler
kr. 100,-

Grillede grønne asparges (vegetarisk, så længe sæsonen tillader det)
serveret med brunet smør, ramsløg & ristede hasselnødder
110,-

Citrus rimmet laks
serveret med soya & ingefærs vinaigrette, agurk i dild, sprøde radiser & chips af lotusrod
120,-

Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
120,-

Hovedretter

Dagens friske fangst som ovnbagt (kan serveres vegetarisk, spørg betjeningen)
serveret med pure af gulerødder & grillet sæson grønt
230,-

Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle
serveret med ærtepure, grønne asparges som råmarineret & grillet, samt sauce på stegt kylling
220,-

Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst
serveret med spæde løg, råmarinerede tyttebær & rødvinssauce med sennepskorn
230,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 270,-
Ribeye 300g. kr. 340,-

Ombords oksekødsburger
grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-

Confiteret nakkefilet
serveret med rabarberkompot, æble & hasselnødder samt egen sauce
220,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
40,- pr. pers.

Pommes frites
40,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & bærkompot
Kr. 100

Chokoladekage a la Ombord
serveret med sukkersyltet rabarber, sprød guld chokolade & rabarbersorbet
100,-

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-

Jordbærtrifli a la Ombord
friske jordbær, jordbærgrød, knuste makroner, creme anglaise & Jordbær sorbet
100,-

Filtreret vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.