Menu

kort

   Samvær, A la Carte & Delemad   


menu på Ombord

Se vores aktuelle menuer herunder

Menu fra d. 18/5 til 10/8 2020

Menuen er gældende fra d. 18/5 til 10/8 2020

Snacks
Frokost
A la Carte
Delemad, holder pause
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Frokost menu

Gældende fra 28/5 til 18/8 2020

Smørrebrød

Æg & rejer 70,-
Kartofler 60,-
Varmrøget lakserillette 80,-
Avokado med saranoskinke 70,-
Hønsesalat 70,-
Kalve roastbeef 80,-

Vælg frit 3 stk. smørrebrød 150,-
Vælg frit 3 stk. smørrebrød og få en stor kold fadøl.
Vi giver en snaps!
190,-

Frokostretter

Ombords sommersalat (kan laves vegetarisk)
serveret med grillet kyllingebryst & pocheret æg
120,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde hertil pommes frites
kr. 140.-

Delebræt
– Sommersalater
– 3 slags charcuteri
– Dagens tærte
– 2 slags ost
– Oliven, hummus, purløgsmayo
Serveret med vores hjemmebagte brød
Kr. 130,- pr. pers.

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk)
grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 160,-

Ekstra til frokostretten

Dagens salat 30,- pr. person
Pommes frites 30,- pr. person
Sauce Béarnaise 40,- pr. person

Desserter

Frokostdesserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Vaniljeis med rabarkompot
kr. 45,-

Rødgrød med fløde
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med rabarberis & rabarberkompot
kr. 90,-

3 slags petit four
kr. 25,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokchips med purløgsmayonnaise
Fritterede papadums med støv
Lufttørret skinke

3 snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Hummerbisque
hertil store pocherede rejer i et hav af urter
Kr. 100,-

Ærter á la francaise Ombord-style
serveret med ærtepuré med sprød bacon
90,-

Grillede & syltede asparges (så længe sæsonen tillader det)
serveret med sauce hollandaise & sprød rugbrød
100,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde
kr. 80.-

Varmrøget laks
med friske radiser, frissé en vinaigrette & rygeostcreme
100,-

Ombords carpaccio af oksemørbrad
tykke skive af oksemøbrad med polentafritter med kalvespidsbryst, parmasan & sesammayo
100,-

Hovedretter

Stegt kulmule (vegetarisk udgave – spørg personalet)
hertil sauteret spinat, grillede forårsløg samt havtornsauce
kr. 210,-

Cordon Bleu à la Ombord med kyllingebryst
spæde ærter, ærtepuré, spidskål i karrypesto & sauce sûpréme
Kr. 190,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Dansk gris på tre måder til grill- & madglade med lidt grønt 😉
– Krokette med pullpork
– Ombords spareribs
– Grisekølle i Bbq-sauce
220,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 160,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ost & Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Rødgrød med fløde
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med rabarberis & rabarberkompot
kr. 90,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemadsmenu

Vi holder pause med vores delemad, til vi er fuldstændig sikre på at det er fornuftigt at serverer igen.

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.

– 3 retters delemads menu = 9 serveringer til 300,-
– 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, vand med og uden brus – 500,-
– Bobler med snacks fra køkkenet, 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, kaffe & sødt, vand med og uden brus – 650,-

Ønskes vin serveret ad libitum til og med desserten er serveret tillægges 150,- til overstående priser.

Delemad serveres kun til hele bordet!

Vinmenu bestående af 2 glas 175,-
Vinmenu bestående af 3 glas 200,-
Vinmenu bestående af 4 glas 250,-

Ekstra

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Brunch menu 1

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags hjemmelavet pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Yoghurt med bærkompot
& musli

Røræg & Bacon
serveret med purløg

Toast
med skinke & ost

Tykke pandekager
med frugtsalat & Sirup

Pris for menu kr. 190,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Brunch menu 2

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags hjemmelavet pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Chiagrød med mangokompot
& tørret kokos

Æg Benedict
hollandaise | skinke | brioche

Toast
med avokado & paprika

Blødende chokoladekage
med vanilje creme fraiche

Pris for menu kr. 190,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Til toppen af siden for at se menu på Ombord