Menukort
Brunch på Ombord
– Lørdage, søndage samt helligdage fra 10.00 – 14.00
Brunch
Koldskåls-chiagrød med müsli med kammerjunker
Serrano skinke – 11 mdr.
Dagens charcuteri
Rillette af dagens hvide torvefisk med æbler
Melonsalat med feta og røget mandler
Friskostcreme med basilikum & soltørrede tomater
Arla Unika Gammel Knas med æble-havtornskompot
Hjemmelavet marmelade
Ombords brownie med cremet karamel
Maltbrød & rodfrugtsboller samt smør & krydderurtemayonnaise
Valgfri æggeret
Røræg & bacon
Eller
Eggs Benedict med Serrano skinke
Pris for brunch kr. 180,- pr. pers. inkl. valgfri æggeret
Drikkevare til Brunch
Filterkaffe/ The 30,- (ad libitum)
Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,- pr. glas
Udover dette har vi selvfølgeligt også vores almindelige menukort med drikkevare
Frokost
serveres på Lørdag & søndag samt helligdage fra 12.00-15.00
Græskarsuppe med græskarkerner
hertil salat af bagte & syltede græskar med basilikumsvinaigrette
kr. 160,-
* Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med friskrevet parmesan, purløg samt salat med syltede & bagte græskar
kr. 150,-
Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød briochebrød
hertil pommes frites med hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 190,-
Glaseret dansk kyllingebryst
serveret i kålsalat med avocado-ranch
spidskål, danske æbler, ristede græskarkerner & avocado
kr. 170,- / uden kylling kr. 140,-
Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
160,-
Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-
Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-
Ekstra
Dagens salat 40,-
Pommes frites 40,-
Sauce bearnaise 40,-
Frokostdesserter
Vaniljeis med karamal & æble kr. 100,-
Creme brûlée kr. 65,-
Chokoladekage à la Ombord kr. 75,-
3 slags petit four kr. 25,-
Snacks
Rodfrugtschips med hjemmerørt Dijonnaise
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt & karsemayo
Snacks pr. stk. 25,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 50,- pr. pers.
A la Carte
serveres fra 17.00 – 21.30
Forretter
Græskarsuppe med græskarkerner
hertil salat af bagte & syltede græskar med basilikumsvinaigrette
kr. 90,-
Shrimp roll
rejer med hummermayonnaise & avokado serveret i blød brioche
Kr. 120,-
Tempereret Lange
serveret med råmarinerede glaskål, crudité af fennikel, kærnemælkssauce & mandler
kr. 130,-
* Cremede svampe på toast (Vegetarisk) med friskrevet parmesan & purløg
100,-
Carpaccio af oksemørbrad
hertil sesammayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
120,-
Hovedretter
Dagens ovnbagte friske fangst (Kan serveres vegetarisk)
serveret med puré af blomkål & grillet blomkål
240,-
Glaseret dansk kyllingebryst
serveret med selleripuré, ristede hasselnødder, grillet palmekål samt sauce på stegt kylling
230,-
Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst
serveret med syltede bøgehatte, råmarinerede tyttebær & rødvinssauce med sennepskorn
240,-
Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 290,-
Ribeye 300g. kr. 360,-
Rødvinsbraiseret svinekæber
serveret med gulerodspuré, bagt romanescokål & egen sauce
220,-
Ombords oksekødsburger
grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 180,-
– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter
Ekstra til hovedretterne
Dagens salat
40,- pr. pers.
Pommes frites
40,- pr. pers.
Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Ost & Desserter
4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & kompot af æbler og havtorn
Kr. 100
Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-
Vaniljeis med cremet karamel
serveret med råsyltede æbler & sprød karamel
100,-
Chokoladekage a la Ombord
serveret med sukkersyltede brombær, bagt hvid guld chokolade & brombærsorbet
110,-
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.