Menu

kort

   Samvær, A la Carte & Delemad   


menu på Ombord

Se vores aktuelle menuer herunder

Menu fra d. 8/1 til 20/4 2020Menu fra d. 21/4 til 10/8 2020

Menuen er gældende fra d. 8/1 til 20/4 2020

Snacks
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokchips med purløgsmayonnaise
Fritterede papadums med purløgsstøv
Lufttørret skinke

3 snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Hummerbisque
hertil store stegte rejer i et hav af urter
100,-

Saltet torvefisk i rødbede
rå-marineret rødbede, citron perler & sennepsmayonnaise
90.-

Sesamristet laks
med friteret lotusrod, sesammayonnaise & salturt
100,-

Risotto med skorzonerrod (vegetarisk)
syltet, friteret & puréret skorzonerrødder
80,-

Kartoffel-porretærte Ombord-style
serveret med luftig kartoffelporre suppe med sprød bacon
90,-

Friterede polentafritter med kalvespidsbryst
med vintergrønt i yoghurt & sesammayonnaise
90,-

Hovedretter

Dagens fisk bagt i creme fraiche & urter (vegetarisk udgave – spørg personalet)
hertil sauteret grønkål, gulerødder bagt med timian samt honning-chiliolie
kr. 210,-

Cordon Bleu à la Ombord med kyllingebryst
Grillede broccoli, spidskål i karrypesto & sauce sûpréme
Kr. 190,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Braiserede svinekæber
serveret med gulerodspuré, rodfrugter i variation & skysauce
Kr. 190,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
Hertil pommes frites, ketchup & urtemayonnaise
Kr. 160,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt
5 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt (tillæg 30,-)

Creme Brûlée
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med kompot af vinterpærer samt pæresorbet
kr. 90,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemadsmenu

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

Forret

Rillette af varmrøget laks med rygeostcreme
Vintersalat med rødbede, yoghurt & mynte
Polentafritter med kalvespidsbryst

Hovedret

Spidskål i karrypesto med grillede broccoli
Sauteret & sprød grønkål
Braiserede svinekæber med gulerodspuré
Dagens kartofler
Rødvinssauce

Dessert

Chokoladekage à la Ombord
Pærekompot & pæresorbet

– 3 retters delemads menu = 9 serveringer til 300,-
– 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, vand med og uden brus – 500,-
– Bobler med snacks fra køkkenet, 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, kaffe & sødt, vand med og uden brus – 650,-

Ønskes vin serveret ad libitum til og med desserten er serveret tillægges 150,- til overstående priser.

Delemad serveres kun til hele bordet!

Vinmenu bestående af 2 glas 175,-
Vinmenu bestående af 3 glas 200,-
Vinmenu bestående af 4 glas 250,-

Ekstra

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Til toppen af siden for at se menu på Ombord

Menuen er gældende fra d. 21/4 til 10/8 2020

Snacks
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Frokost menu

gældende fra 5/5 2020, men der er en snigpremiere allerede fra d. 28/4, følg os på de social medier og få mere at vide

Smørrebrød

Æg & rejer 80,-
Kartofler 60,-
Varmrøget lakse rillette 80,-
Avokado med saranoskinke 70,-
Hønsesalat 70,-
Kalve roastbeef 80,-

Vælg frit 3 stk. smørrebrød 160,-
Vælg frit 3 stk. smørrebrød og få en stor kold fadøl og en snaps serveret til 200,- uden snaps er prisen den samme 😉

Frokostretter

Ombords sommersalat (kan laves vegetarisk)
serveret med grillet kyllingebryst & pocheret æg
120,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde hertil pommes frites
kr. 140.-

Delebrædt
– Sommer salater
– 3 slags charcuteri
– Dagens tærte
– 2 slags ost
– Oliven, hummus, purløgsmayo
Serveret med vores hjemmebagte brød
Kr. 130,- pr. pers.

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-
Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk)

Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 160,-

Ekstra til frokostretten

Dagens salat 30,- pr. person
Pommes frites 30,- pr. person
Sauce Béarnaise 40,- pr. person

Desserter

Frokostdesserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Vaniljeis med rabarkompot
kr. 45,-

Rødgrød med fløde
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med rabarberis & rabarberkompot
kr. 90,-

3 slags petit four
kr. 25,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokchips med purløgsmayonnaise
Fritterede papadums med støv
Lufttørret skinke

3 snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Hummerbisque
hertil store pocherede rejer i et hav af urter
Kr. 100,-

Ærter á la francaise Ombord-style
serveret med ærtepuré med sprød bacon
90,-

Grillede & syltede asparges (så længe sæsonen tillader det)
serveret med sauce hollandaise & sprød rugbrød
100,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde
kr. 80.-

Varmrøget laks
med friske radiser, frissé en vinaigrette & rygeostcreme
100,-

Ombords carpaccio af oksemørbrad
tykke skive af oksemøbrad med polentafritter med kalvespidsbryst, parmasan & sesammayo
100,-

Hovedretter

Stegt kulmule (vegetarisk udgave – spørg personalet)
hertil sauteret spinat, grillede forårsløg samt havtornsauce
kr. 210,-

Cordon Bleu à la Ombord med kyllingebryst
spæde ærter, ærtepuré, spidskål i karrypesto & sauce sûpréme
Kr. 190,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Dansk gris på tre måder til grill- & madglade med lidt grønt 😉
– Krokette med pullpork
– Ombords spareribs
– Grisekølle i Bbq-sauce
220,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 160,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt
5 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt (tillæg 30,-)

Rødgrød med fløde
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med rabarberis & rabarberkompot
kr. 90,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemadsmenu

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

Forret

Varmrøget lakserillette med rygeostcreme & radiser
Tomatsalat med mozzarella
Polentafritter med kalvespidsbryst & parmasan

Hovedret

Spidskål i karrypesto med græskarkerner
Spæde salater med sprøde æbler, hasselnød & karse
Helstegt kalvesteg
Spareribs – bbq
Dagens kartofler
Sauce sûpréme

Dessert

Rødgrød med fløde
Vaniljeis med sprødt

– 3 retters delemads menu = 9 serveringer til 300,-
– 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, vand med og uden brus – 500,-
– Bobler med snacks fra køkkenet, 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, kaffe & sødt, vand med og uden brus – 650,-

Ønskes vin serveret ad libitum til og med desserten er serveret tillægges 150,- til overstående priser.

Delemad serveres kun til hele bordet!

Vinmenu bestående af 2 glas 175,-
Vinmenu bestående af 3 glas 200,-
Vinmenu bestående af 4 glas 250,-

Ekstra

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Brunch

Gældende fra 24/4 2020
– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Cava ad libitum

Skyr vendt med bærcoulis & hjemmelavet müsli
Græsk yoghurt rørt med havtorn & vanilje
Edamamebønne salat
Dagens grønne salat med vinaigrette
Æblesalat med estragon
Langtidsbagte tomater
Hjemmelavet baked beans
Ombords varmrøget laks med rygeostcreme
Vitello tonnato
Hønsesalat med urter
Røræg med sprødstegt bacon
Brunchpølser
3 slags pålæg
Friskskåret frugt
2 slags marmelade
3 gode oste med behørigt tilbehør
Hjemmelavet chokoladecreme
Hjemmelavede kanelsnegle
Chokoladecookies
Dagens kage
Chokoladefontæne
Små smørcroissanter
2 slags brød, knækbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavet saft ad libitum

250,- pr. pers.
– ved bestilling af bord til Brunch afsættes 1 timer og 45 minutter.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord