Menu

kort

   Samvær, A la Carte & Delemad   


menu på Ombord
Menu fra d. 19/3 - 20/5 2019Menu fra d. 21/5 - 22/7 2019

Menuen er gældende fra d. 19/3 – 20/5 2019

Snacks
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Saltede mandler
Krokette med bacon & timian
Tapiokachips af kylling med aïoli
Sprødstegt svinebryst med spicy sauce
Lufttørret skinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 5 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Jordskokkesuppe
med sprød pancetta hertil syltede jordskokker, jordskokkechips & frisk merian (kan laves vegetarisk)

Gravad laks
serveret med vagtelæg, marinerede rødbeder & kold hollandaise tilsmagt med bacon

Stenbidderrogn (tillæg 15,-)
med blinis, safranmayonnaise & syrnet fløde

Ombords oksetatar
med estragonmayonnaise, hvidvinssyltede bøgehatte & parmesan

Hovedretter

Stegt Kulmule
sauteret blomkål med timian & hasselnødder både som puré & syltet. Hertil sauce blanquette tilsmagt brunet smør (kan laves vegetarisk)

Ovnstegt vagtel
serveret med frisk spinat, bagt pastinak & pastinakcreme hertil portvinssauce med brombær

Svinemørbrad i egen fars
hertil karamelliserede løg, sauterede enokisvampe, champignoncreme & sauce bordelaise med svampe

Bøf bearnaise (tillæg 70,-)
– steak af oksemørbrad, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt

Lakridsmoussé med citron
hertil frysetørrede hindbær & honningristede havregryn

Chokoladekage a la Ombord
serveret med knas, brændt hvid chokolade & yoghurtis

Priser

1 ret 200,-
2 retter 280,-
3 retter 350,-
4 retter 390,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemad

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

6 deleretter efter kokkens valg 300,- pr. pers.
9 deleretter efter kokkens valg 400,- pr. pers.
9 deleretter & dessert efter kokkens valg 450,- pr. pers.

Vinmenu bestående af 2 glas 200,-
Vinmenu bestående af 3 glas 250,-
Vinmenu bestående af 4 glas 300,-

– udvalget skifter dagligt, så spørg betjeningen ved ankomst.

Ekstra

Dagens salat
40,- pr. pers.

Pommes frites
40,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Valg af dessert

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt
70,-

Lakridsmoussé med citron
hertil frysetørrede hindbær & honningristede havregryn
70,-

Chokoladekage a la Ombord
serveret med knas, brændt hvid chokolade & yoghurtis
70,-
Til toppen af siden for at se menu på Ombord

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.

Menuen er gældende fra d. 21/5 – 22/7 2019

Snacks
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Saltede mandler
Krokette med bacon & timian
Tapiokachips af kylling med aïoli
Sprødstegt svinebryst med spicy sauce
Lufttørret skinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 5 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Dampede muslinger
med tørsaltet bacon, skilt basilikumsfløde & pinjekerner

Letsyltede hvide asparges (vegetarisk)
serveret med pocheret æg, syltet tykmælk & ramsløg

Rimmet helleflynder
med bagte cherrytomater, nye radiser, dressing med ingefær & lime

Skagenskinke & hyldeblomst
sprøde croutoner, fersken & hyldeblomstmayonnaise

Hovedretter

Dagens fisk
serveret med dampede grønne asparges,
sommergrønt & cremet hvidvinssauce

Helstegt unghanebryst
Hertil ærter a la française, løvstikke & rabarberkompot

Langtidsstegt okse balltip
Grillede nye løg, syltede svampe, sommergrønt samt okseglace

Bøf Béarnaise
– steak af oksemørbrad, pommes frites, dagens salat og sauce béarnaise (tillæg 70,-)

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt

Jordbær som friske og granité
Serveret med mazarin & crème anglaise

Chokoladekage a la Ombord
Rabarberfromage, marengs & rabarbersorbet

Priser

1 ret 200,-
2 retter 280,-
3 retter 350,-
4 retter 390,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemad

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

6 deleretter efter kokkens valg 300,- pr. pers.
9 deleretter efter kokkens valg 400,- pr. pers.
9 deleretter & dessert efter kokkens valg 450,- pr. pers.

Vinmenu bestående af 2 glas 200,-
Vinmenu bestående af 3 glas 250,-
Vinmenu bestående af 4 glas 300,-

– udvalget skifter dagligt, så spørg betjeningen ved ankomst.

Ekstra

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Valg af dessert

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt
70,-

Jordbær som friske og granité
Serveret med mazarin & crème anglaise
70,-

Chokoladekage a la Ombord
Rabarberfromage, marengs & rabarbersorbet
70,-
Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Brunch

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Cava ad libitum

Skyr vendt med bærcoulis & hjemmelavet müsli
Græsk yoghurt rørt med havtorn & vanilje
Edamamebønne salat
Dagens grønne salat med vinaigrette
Æblesalat med estragon
Langtidsbagte tomater
Hjemmelavet baked beans
Ombords varmrøget laks med rygeostcreme
Vitello tonnato
Hønsesalat med urter
Røræg med sprødstegt bacon
Brunchpølser
3 slags pålæg
Friskskåret frugt
2 slags marmelade
3 gode oste med behørigt tilbehør
Hjemmelavet chokoladecreme
Hjemmelavede kanelsnegle
Chokoladecookies
Dagens kage
Chokoladefontæne
Små smørcroissanter
2 slags brød, knækbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavet saft ad libitum

250,- pr. pers.
– ved bestilling af bord til Brunch afsættes 1 timer og 45 minutter.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord