Menu

kort

   Samvær, A la Carte & Delemad   


menu på Ombord
Menu fra d. 23/7 - 23/9 2019

Menuen er gældende fra d. 23/7 – 23/9 2019

Snacks
Frokost
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Saltede mandler
Krokette med bacon & timian
Tapiokachips af kylling med aïoli
Sprødstegt svinebryst med spicy sauce
Lufttørret skinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 5 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Frokost

Frokostretter

Cæsarsalat
90,-
Tilkøb af helstegt unghanebryst til Cæsarsalaten 35,-

Rillette af laks med rygeost & Dild
120,-

Carpaccio a la Ombord, parmesan & purløgsmayo
110,-

Hønsesalat med kørvel
110,-

Svamperisotto
110,-

Flat iron steak, dagens sauce & frisk salat
160,-

Dagens fisk i cremefraiche & urter
160,-

Ombords frokosttallerken – rillette af laks – hønsesalat -charcutteri – flat iron steak – kage – ost & sylt
180,-

Ekstra til frokostretten

Dagens salat 30,- pr. person
Pommet frites 30,- pr. person
Sauce Béarnaise 40,- pr. person

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød og sylt
80,-

Jordbærflødeis
med hyldeblomstmarinerede jordbær, krystalliseret chokolade & flødegranité
80,-

Chokoladekage a la Ombord
hvid chokoladeparfait, saltet karamel & passionsfrugt
80,-

Kage til kaffen

Cookies
15,-

Chokolade blondie
25,-

Kaffe & dagens sødt
50,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

Forretter

Rødbedetatar (vegetarisk)
af røget, syltet & rå rødbede hertil karse & syltet ingefær

Rørt krabbe
muslingestøv, karse & røget æggeblommecreme

Ristede kammuslinger (tillæg 15,-)
serveret med kold ærtepuré, estragon olie & sprød rugbrød

Sesamristet laks
med friteret lotusrod, sesammayo & salturt

Friteret kalvebrisler
majo med kantareller, syltede kejserhatte & svampe støv

Carpaccio a la Ombord
parmesan, purløgs-majo & sprøde salater i vinaigrette

Hovedretter

Dagens fisk bagt med olivenolie & persille (kan laves vegetarisk, spørg betjeningen)
serveret med grillede blommer, sukkerærter & beurre blanc

Helstegt unghanebryst & krokette af unghane med urter
hertil letsyltede tomater & nye majs som grillede samt puré hertil timiansauce

Langtidsstegt kalvelårtunge
serveret med nye gulerødder, grillede spidskål & sauce med røget marv

Grillet flat iron steak
serveret med spæde gulerødder, grillede nye løg, brændt hvidløg & madagaskarpebersauce

Bøf Béarnaise
steak af oksemørbrad, pommes frites, dagens salat og sauce béarnaise (tillæg 70,-)

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt
5 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød & sylt (tillæg 30,-)

Jordbærflødeis
med hyldeblomstmarinerede jordbær, krystaliseret chokolade & flødegranité

Chokoladekage a la Ombord
Hvid chokoladeparfait, saltet karamel & passionfrugt

Priser

1 ret 190,-
2 retter 280,-
3 retter 350,-
4 retter 390,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemadsmenu

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

Forret
Sesamristet laks med friteret lotusrod
Rødbedetatar af røget, syltet & rå rødbede
Spæde sommersalater i røget æggeblommecreme

Hovedret
Grillede sommermajs med smør
Grillede spidskål med persille
Grillet flatiron steak
Dagens kartoffel
Pebersauce

Dessert
Rødgrød med fløde
Jordbærflødeis

– 3 retters delemads menu = 9 serveringer til 300,-
– 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, vand med og uden brus – 500,-
– Bobler med snacks fra køkkenet, 3 retters delemads menu = 9 serveringer, vinmenu 1 gl. pr. ret, kaffe & sødt, vand med og uden brus – 650,-

Ønskes vin serveret ad libitum til og med desserten er serveret tillægges 150,- til overstående priser.

Delemad serveres kun til hele bordet!

Vinmenu bestående af 2 glas 175,-
Vinmenu bestående af 3 glas 200,-
Vinmenu bestående af 4 glas 250,-

Ekstra

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.
Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Brunch

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)
– 30/5 Kristi Himmelfartsdag fra 10.00 – 14.00
– 10/6 2. Pinsedag fra 10.00 – 14.00
Cava ad libitum

Skyr vendt med bærcoulis & hjemmelavet müsli
Græsk yoghurt rørt med havtorn & vanilje
Edamamebønne salat
Dagens grønne salat med vinaigrette
Æblesalat med estragon
Langtidsbagte tomater
Hjemmelavet baked beans
Ombords varmrøget laks med rygeostcreme
Vitello tonnato
Hønsesalat med urter
Røræg med sprødstegt bacon
Brunchpølser
3 slags pålæg
Friskskåret frugt
2 slags marmelade
3 gode oste med behørigt tilbehør
Hjemmelavet chokoladecreme
Hjemmelavede kanelsnegle
Chokoladecookies
Dagens kage
Chokoladefontæne
Små smørcroissanter
2 slags brød, knækbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavet saft ad libitum

250,- pr. pers.
– ved bestilling af bord til Brunch afsættes 1 timer og 45 minutter.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord