Menu

Menu på Ombord


menu på Ombord

Menu fra d. 4/1 - 18/3 2019

Menuen er gældende fra d. 4/1 – 18/3 2019

Snacks
A la Carte
Delemad
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


menu på Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Saltede mandler
Kartoffelchips med aiolï
Tapiokachips af kylling
Sprødstegt svinebryst med spicy sauce
Lufttørret skinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 5 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

A la Carte Menu på Ombord

§ = klassiker med et twist

Forretter

Dehydreret æggeblomme serveret på rugbrødsjord hertil syltede skorzonerrødder & kørvelmayo

Sesamristet laks med lotusrod, sesammayo & salturt

Jordskoksuppe med sprød pancetta hertil vaniljepocherede kastanjer, syltede jordskokker & frisk merian

Friterede kalvebrisler med råmarineret fennikel, estragon & syltet glaskål

Hovedretter

Pocheret torsk med rødbedekaviar, braiseret rødbede & friterede kapers hertil fiskefumé tilsmagt med peberrod & sennep

Grillet unghanebryst & farserede porrer serveret med puré af hokkaido, rosmarinsyltede kålstokke & sauce på stegt unghane

Confiteret nakkekam af dansk gris hertil røget & syltet selleri, sprøde svær & sauce på røget marv

Bøf Bearnaise – steak af oksemørbrad, sprøde pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise (tillæg 70,-)

Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød samt sødt & sylt

Lakridsmoussé med citron hertil frysetørrede hindbær & honningristede havregryn

Chokoladekage a la Ombord serveret med skovbærkompot, brændt marengs & pistacieis

Priser

1 ret 200,-
2 retter 280,-
3 retter 350,-
4 retter 390,-

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Delemad

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Delemad serveres kun ved bestilling til hele bordet.

6 deleretter efter kokkens valg 300,- pr. pers.
9 deleretter efter kokkens valg 400,- pr. pers.
9 deleretter & dessert efter kokkens valg 450,- pr. pers.

Vinmenu bestående af 2 glas 200,-
Vinmenu bestående af 3 glas 250,-
Vinmenu bestående af 4 glas 300,-

– udvalget skifter dagligt, så spørg betjeningen ved ankomst.

Ekstra

Dagens salat
40,- pr. pers.

Pommes frites
40,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Valg af dessert

3 slags oste med Ombords hjemmelavet knækbrød samt sødt & sylt
70,-

Lakridsmoussé med citron hertil frysetørrede hindbær & honningristede havregryn
70,-

Chokoladekage a la Ombord serveret med skovbærkompot, brændt marengs & pistacieis
70,-

Til toppen af siden for at se menu på Ombord


menu på Ombord

Brunch

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 15.00
(Sidste reservationer kl. 14.00)

Cava ad libitum

Skyr vendt med bærcoulis & hjemmelavet müsli
Græsk yoghurt rørt med havtorn & vanilje
Edamamebønne salat
Dagens grønne salat med vinaigrette
Æblesalat med estragon
Langtidsbagte tomater
Hjemmelavet baked beans
Ombords varmrøget laks med rygeostcreme
Vitello tonnato
Hønsesalat med urter
Røræg med sprødstegt bacon
Brunchpølser
3 slags pålæg
Friskskåret frugt
2 slags marmelade
3 gode oste med behørigt tilbehør
Hjemmelavet chokoladecreme
Hjemmelavede kanelsnegle
Chokoladecookies
Dagens kage
Chokoladefontæne
Små smørcroissanter
2 slags brød, knækbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavet saft ad libitum

250,- pr. pers.
– ved bestilling af bord til Brunch afsættes 1 timer og 45 minutter.

Til toppen af siden for at se menu på Ombord

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.