fbpx
Restaurant Ombord Århus Arrangementer 2020

Arrangementer

På Restaurant Ombord

Vi laver flere arrangementer om året, se her hvad vi tilbyder!

Restaurant Arrangementer Århus 2021

Kalender for Restaurant Ombords Århus I 2021

Var det noget med et af vores hyggelige arrangementer på Restaurant Ombord i Århus sammen med gode venner, familie eller kollegerne?

– Hver søndag | SøndagsMad på Fad | 2 retter med spis hvad du kan for 200,-

– Hver onsdag | Bisque og Baernaise | 2 retter med spis hvad du kan for 300,-

Menuen for understående arrangementer er at finde her på siden senest en måned før afvikling

– 9. maj | Mors Dag | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 13. og 14. maj | Kr. Himmelfarts Brunch | 4 serveringer 220,-
– 24. maj | 2. Pinsedags brunch | 4 serveringer 220,-
– 27. maj | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 2. juni til 14. august | Frokost åbent
– 10. juni | Vegataraften | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 28. juni til 8. August | Sommermenu | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 11. august | Nyt menukort
– 12. august | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 16. september | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 30. september | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 14.-23. oktober | Efterårsmenu | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 28. oktober | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 10. november | Mortensaften | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 18. november | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-
– 24. november | Nyt menukort
– 16. december | 4 retter til 350,- | 4 retter 350,- inkl. 4 glas vin 600,-

Nytårsaften Take Away 2021

– 31. december 2021 – Nytårsmenu (kun ud af huset)

– Afhentes på Restaurant MellemRum

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst.

I løbet af et år afholder vi en del restaurant arrangementer Århus.

Vi stræber os på, år efter år, at afholde spændende og sjove restaurant arrangementer Århus igennem hele kalenderåret. Vi tager rod i det vi kan og kombinerer det med årstidens råvarer og sæson. Der er gentagne klassikere, nye tiltag samt spændende aftener, vi finder på i løbet af året.
En meget vigtig faktor for os er, at vores menuer passer i årstiden. Det giver ingen mening for os, at servere asparges tidligt forår, når de ikke har sæson herhjemme og dem man kan få, er smagsløse varianter fra andre lande. Vi vil, så vidt som muligt, gerne benytte os af det fantastiske udvalg ar råvarer vi har lokalt. Friske gode og mere smagfulde råvarer giver, for os, et langt bedre produkt og munder ud i retter, vi kan stå inde for med hele vores altid gode stil og kvalitet.

Arrangementer på Restaurant Ombord er noget vi holder over hele året, og du kan altid følge med i hvad der sker her på siden

Hos vores søster restauranter MellemRum & Komfur afholdes der ligeledes en del spændende ting igennem året.
Se deres fine udvalg af restaurant arrangementer på deres hjemmesider!