Forberedelse
Alt, som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen. Husk dog at fjerne folien inden da. Ovnen skal forvarmes til 180 grader til alle retter.
- Husk af ovne er forskellige, og varmen påvirkes af hvor meget der kommes i. Så brug gerne jeres sunde fornuft da tiderne er vejledende.
Forret
Cremet blomkålsuppe
med blomkål marineret i estragon samt gulerødder & porre
Serveret med hjemmebagt brød med kryddermayo, øko-smør med havsalt & hummus a la MellemRum
Sådan færdiggøres retten:
1. Brødet fugtes let under vandhanen & varmes i ovnen i ca. 8 minutter ved 180 grader.
2. Til brødet serveres smør med havsalt, kryddermayo & hummus a la MellemRum. Dette er klar til servering
3. Klip bakken op, så de 3 rum bliver skilt ad. Dette gøres for at det videre arbejde er lettere.
4. Bring suppen i kog i en gryde under omrøring, ved middel varme.
5. Fordel blomkålene i tallerkenerne (de kan varmes 3 min i ovn, hvis det ønskes).
6. Fordel porre & gulerødder ovenpå blomkålene
7. Den varme suppe anrettes i tallerkenen.
Mellemret
Jordskokke crepin
med puré af gulerødder & havtorn samt asiatisk selleri & soya-sesamvinaigrette
Serveret med hjemmebagt brød med kryddermayo, øko-smør med havsalt & hummus a la MellemRum
Sådan færdiggøres retten:
1. Jordskokke crepin’en placeres på tallerkenen. (Brug gerne en palet eller ske)
2. Klip et lille hul i sprøjteposen med puré af gulerødder & havtorn & fordel det på tallerkenen hen over crepin’en
3. Asiatisk selleri anrettes ovenpå crepin’en
4.Rød soya og sesamvinaigretten sammen og del den på tallerkenen
Hovedret
Terrin på vinterkål
med bygkerner & trøffel med syltede beder, stegte bøgehatte & puré af grønnebønner samt trøffelsauce tilsmagt med gærflager hertil
serveres kartoffelkompot med spinat
Sådan færdiggøres retten:
1. Fjern folien på bakkerne & klip alle bakkerne op, så rummene bliver adskilt. Dette gøres for at lette det videre arbejde
2. Terrin af vinterkål sættes i ovnen & skal have 15-18 min (Tjek om den er varm, inden servering)
3. Kartoffelkompot og tilbehør sættes i ovnen og skal have 12-15 min. (Tjek om det er varmt, inden servering)
4. Anret puré af grønne bønner på tallerkenen
5. Terrin af vinterkål placeres ovenpå purén af grønne bønner
6. De syltede beder placeres ovenpå terrinen af vinterkål
7. De stegte bødehatte anrettes ovenpå de syltede beder
8. Trøffelsauce tilsmagt med gærflager fordeles på tallerkenen
9. Kartoffelkompot med spinat anrettes i en skål
dessert
Hvid chokolade bavaroise
på bund af chokolade konfektkage serveret med guld chokolade & karamelliseret æblepuré hertil sukkersyltede skovbær
Sådan færdiggøres retten
1. Karamelliseret æblepuré anrettes på tallerkenen
2. Hvid chokolade bavaroise kommes på tallerkenen ved siden af den karamelliserede æblepuré
3. De sukkersyltede skovbær placeres ovenpå konfektkagen
4. Til sidste fordeles guldchokoladen på tallerkenen
Åbningstider
Mandag til fredag 17.00-24.00
Lørdag 10.00-24.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
Søndag 10.00-23.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
(sidste bestilling i køkkenet mandag til søndag kl. 21.30)
Følg os på de sociale medier
Kontakt
Restaurant Ombord
Jægergårdsgade 71
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8619 6080
Mail: info@restaurantombord.dk