Mortensaften
som Take Away
10/11

Er udsolgt

Menuen

Koldrøget Laks
serveret med orientalsk inspireret sauce på brunet smør & nødder samt nøddesyltede grønne stikkelsbær & syltet tykmælk

Rosastegt andebryst & confiteret andelår
selleri som puré, saltbagt & syltet samt karamelliseret æblepuré & tyttebær sauce
Hetil kartoffelkompot med urter

Hvid chokolade panna cotta
med hindbærpuré, brændt hvid chokolade & marengs

3 retter for 350,-

Tilkøb af snack:

Soyamandler & grillede oliven 
Rejechips
Trøffelmayo

pr. pers. 45,-

Vinmenu

Hvid: Les Grand Chemins Blanc

Rød: Barbera d’Alba Bel Colle

Dessert: Moscato Spumante Rosé Antico Monastero

Pris 3 fl. 325,-

Bestilling

Menuen bestilles via mail og afhentes på Restaurant MellemRum

Allergener i menuen

Forret: Fisk, Soja, mælk, nødder

Hovedret: Selleri, sennep, mælk

Dessert: Æg, mælk

Afhentning

Menuen afhentes på MellemRum d. 10/11 mellem kl. 15.00 til 17.00
Menuen kan godt gemmes til fredag d. 11/11, så længe den opbevares på køl.

Sådan laver du menuen færdig derhjemme!

Dette skal du bruge

Lidt skeer
En palet eller lignende
En skarp kniv og et skærebræt
En ovn
Et blus
Salt og Peber
Service til at spise af og anrette på.
En grydelap eller lignende til at tage de varme ting ud af ovnen med.

Forberedelse

Alt, som skal i ovnen, er i varmefaste bakker og kan komme direkte i ovnen.
Husk dog at fjerne folien inden da.
Ovnen skal forvarmes til 180 grader til alle retter.

- Husk af ovne er forskellige, og varmen påvirkes af hvor meget der kommes i. Så brug gerne jeres sunde fornuft da tiderne er vejledende.

Start her!

FORRET:

Brødet fugtes let under vandhanen og varmes i ovnen i ca. 8 minutter ved 180 grader.

Retten skal blot anrettes som på billedet herunder

HOVEDRET:

1. Find de tre bakker med hovedretten
2. Forvarm ovnen til 180 grader
3. Sæt de 3 bakker i den forvarmede ovn
4. Bakken med Selleri pure, saltbagt & syltet, karamelliseret æblepuré & tyttebær sauce skal have 15 min.
5. Confiteret andelår og kartoffel skal ligeledes have 15 min.
6. Stegetid på andebryst kan ses længere nede. Husk andebryst gerne må hvile i 8 min, når det kommer ud af ovnen

Stegetider på andebryst:

Rosa: 10-12 min.
Medium: 12-14 min.
Well: 16-18 min.

*Husk altid sund fornuft, da der kan være forskel på ovne.

DESSERT:

Retten skal blot anrettes som på billedet herunder

Billeder af menuen

Besøg også!

Åbningstider

Mandag til fredag 17.00-24.00
Lørdag 10.00-24.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
Søndag 10.00-23.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
(sidste bestilling i køkkenet mandag til søndag kl. 21.30)

Følg os på de sociale medier

Kontakt

Restaurant Ombord
Jægergårdsgade 71
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8619 6080
Mail: info@restaurantombord.dk

© 2024 Restaurant Ombord