HANDELSBETINGELSER

Rediger

HANDELSBETINGELSER

BETALING

Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil blive trukket på din konto, når varen bestilles eller en af de efterfølgende dage.
Alle beløb er i DKK (danske kroner).

Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERING

Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps efterstræber, at orderen bliver leveret til den aftale tid.

Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps sørger for levering med Post Nord (med mindre andet aftales eller varen er bestilt til afhentning). Det fysiske gavekort sendes som brev og leveres i løbet af min. 5 hverdage fra Post Nord har modtaget det på postcentralen. Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. Manglende modtagelse skal meddeles til Info@restaurantmellemrum.dk
Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med Post Nord.

REKLAMATIONSRET

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
 Info@restaurantmellemrum.dk

Varereturnering foregår til adressen, som oplyses efter henvendelse herom. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – fx kopi af ordrebekræftelse, registrerings- og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på gavekort regnet fra den dag, de modtages. Der er ingen returret på drikke- og fødevare. Det forudsætter dog at hverken du eller modtageren har indløst gavekortet. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@restaurantombord.dk . I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Tilbagebetaling/refusion sker til den af kunden ønskede konto.

FORRETNINGSOPLYSNINGER

Firmanavn: Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps
CVR-nummer: 36404132
Mail: info@restaurantombord.dk
Telefon:  8619 6080

Telefontid:
mandag til fredag kl. 9.00-15.00

DATAREGISTRERING

Når du laver en bestilling hos os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.

Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da Bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i fem år.

Den dataansvarlige er Restaurant Ombord v/Café Rar Bar Aps. Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i ukrypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage ukrypteret.

www.restaurantombord.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

 

 

Besøg også!

Åbningstider

Mandag til fredag 17.00-24.00
Lørdag 10.00-24.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
Søndag 10.00-23.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
(sidste bestilling i køkkenet mandag til søndag kl. 21.30)

Følg os på de sociale medier

Kontakt

Restaurant Ombord
Jægergårdsgade 71
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8619 6080
Mail: info@restaurantombord.dk

© 2024 Restaurant Ombord