Thorsager Forsamlingshus - Fest Djursland

FEST I THORSAGER FORSAMLINGSHUS

Vi har plads til alle, høj som lav, kødelskere og vegetarer, og vi kan både skabe rammerne om det perfekte bryllup med stivede duge og den hyggelige fødselsdag med papirdug og håndbajer.

DIN FEST – DU BESTEMMER!

Vi kan det hele – og resten klarer vi også
Hos Thorsager Forsamlingshus bestemmer du. Det er din fest og din dag, så alt skal selvfølgelig være, som du drømmer om – og lige lidt til.

Derfor kan du vælge frit fra vores store menukort. Men vores vært & dygtige kokke står også klar til at imødekomme alle dine ønsker og lave et skræddersyet arrangement med dine livretter. Du kan få 6, 16 eller 26 retter. Vi kan sørge for vinen, eller du kan tage din egen med.
Og du bestemmer selv, hvor festen skal stå. Vi laver mad til det hele. Men om buffeten skal leveres, serveres og nydes hjemme hos dig, i sommerhuset, hos naboen eller i vores hyggelige forsamlingshus, det er op til dig. Hvis du vil holde feste hos os, vælger du også selv, om vi skal klare opdækning, opvask og oprydning, eller om du bare bestille en buffet, låne vores lokaler og selv stå for det hele.

MAD UD AF HUSET

Uanset hvad du fejrer, står vi klar med en uforglemmelig buffet til dig og dine gæster. Og du får altid rigeligt af det hele; både den gode mad og den gode service.

FÆLLESSPISNING

Hver den første onsdag i måneden er der fællesspisning i Thorsager Forsamlingshus. Menuen skifter fra gang til gang, men består altid af en hovedret og en dessert.
Priser
Voksne kr. 125,-
Børn fra 2 – 12 år kr. 50,-
Børn under 2 år Gratis

Besøg også!

Åbningstider

Mandag til fredag 17.00-24.00
Lørdag 10.00-24.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
Søndag 10.00-23.00 (køkkenet er lukket for bestillinger fra 15.30-17.00)
(sidste bestilling i køkkenet mandag til søndag kl. 21.30)

Følg os på de sociale medier

Kontakt

Restaurant Ombord
Jægergårdsgade 71
8000 Aarhus C.
Tlf.: 8619 6080
Mail: info@restaurantombord.dk

© 2024 Restaurant Ombord