Restaurant Ombord

Menuen er gældende fra d. 15/5 2018 – 17/7 2018

Tilbage til vores aktuelle menu her

Se vores menukort herunder

Snacks
A la Carte
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.



Restaurant Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Soyamandler & oliven
Rodfrugtchips med Ombords hummus
Kroketter med bacon & timian
Flæskesvær med sour cream & onion
Lufttørret skinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 5 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

A la Carte

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
§ = klassiker med et twist

6 deleretter efter kokkens valg
300,- pr. pers.

9 deleretter efter kokkens valg
350,- pr. pers.

9 deleretter & dessert efter kokkens valg
400,- pr. pers.

Vinmenu bestående af 3 glas
250,-

Vinmenu bestående af 4 glas
300,-

Menu

§ Grillede grønne asparges med sauce tatar
60,- pr. pers.

Rimmet laks med radiser & rygeost
70,- pr. pers.

§ Kartoffelmad med hummermayo & kartoffelchips
50,- pr. pers.

***

Hjertesalat med mormordressing & lufttørret skinke
70,- pr. pers.

§ Tomatsalat med mozzarella & basilikum
50,- pr. pers.

§ Tartelet med ærter a la Francaise & bacon
70,- pr. pers.

***

Spidskål med drænet tykmælk & ramsløg
50,- pr. pers.

Grillet unghanebryst med hvide asparges & sauce hollandaise
100,- pr. pers.

Croquette med kalv & foie gras
80,- pr. pers.

. . . . .

Dagens salat
40,- pr. pers.

Pommes frites
40,- pr. pers.

Dagens kartoffel med brændt hvidløg revet på sten
40,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Egoisten

– ikke til at dele!

220 g. steak af oksemørbrad, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
275,- pr. pers.

Desserterne

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
70,- pr. pers.

Rabarbertærte med vaniljecreme
70,- pr. pers.

Chokoladekage a la Ombord med vaniljeis
70,- pr. pers.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Brunch

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 15.00

Cava ad libitum

Skyr med bær & hjemmelavet müsli
Chiagrød med mandler & tørrede æbler
Røræg med tørsaltet bacon
Hjertesalat vendt i cæsardressing & sprøde croutons
Bulgursalat med tranebær & grillet piment
Gravad laks & rævesauce
Hønsesalat med urter
Svinerilette med sylt
Lun tærte med grøn yoghurt
3 slags pålæg
2 slags marmelade
2 slags ost
Hjemmelavet chokoladecreme
Pandekager med ahornsirup
Frisk frugt
Dagens kage
Chokoladefontæne
Små smørcroissanter
2 slags brød, rugbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavet saft ad libitum

250,- pr. pers.
– ved bestilling af bord til Brunch afsættes 1 timer og 45 minutter.

Til toppen af siden

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.