Restaurant Ombord

Catering

Gældende fra d. 14/11 2017 – 4/1 2018

Disse forslag er vejledende og vi laver gerne menuer efter dine ønsker og budget.
Kontakt os på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk,
hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.
Vi står gerne til rådighed!

Tilbage til vores aktuelle menu her

Her kan du se vores forslag:

Snacks
Delemad 1
Delemad 2
Ombord Buffet
Hovedretbuffet

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.


Restaurant Ombord

Catering til julefrokosten?

Vi har også muligheder for at levere mad til Jeres julefrokost fra en af vores andre restauranter, Restaurant MellemRum og Restaurant Komfur.
Klik på linket herunder og se, hvad de har at byde på.

Catering fra Restaurant MellemRum

Catering fra Restaurant Komfur



Restaurant Ombord

Snacks

Soyamandler
Oliven, sort – grøn
Grissini med Ombords hummus
Rodfrugtchips med svampemayo
Flæskesvær med sour cream & onion
Serranoskinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 6 stk. snacks 80,- pr. pers.

Deluxe snacks

Tørret andebryst
Terrine de Champagne med kompot
Skagenskinke fra Slagter Munch

Deluxe snacks pr. stk. 60,- pr. pers.
Alle 3 stk. Deluxe snacks 150,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Delemad 1

6 deleretter // 2 serveringer

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Vi opfordrer til, at man i forbindelse med catering også lejer en af vores kokke á kr. 350,- pr time til at anrette maden. Vi vil gerne give samme oplevelse hjemme hos Jer, som hvis det var på restauranten.

Menu
Saltet torsk på bund af rødbedesalat med kapers, løg & sennepsvinaigrette
Stegte cherrytomater med bagte hvidløg & tomatstøv
Græskar x 4 – cremet, bagte, syltede & sprøde
– – – – –
Rødbede som bagt & puré samt drænet hytteost med ymerdrys
Rosastegt andebryst med syltede tyttebær, sprød persille & andesky
Små glaserede kartofler med langtidssyltet citron & timian

250,- pr. pers.
(fra 10 – 30 pers.)
– ved selskaber over 30 personer anbefaler vi vores buffetforslag.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Delemad 2

9 deleretter // 3 serveringer

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Vi opfordrer til, at man i forbindelse med catering også lejer en af vores kokke á kr. 350,- pr time til at anrette maden. Vi vil gerne give samme oplevelse hjemme hos Jer, som hvis det var på restauranten.

Menu
Saltet torsk på bund af rødbedesalat med kapers, løg & sennepsvinaigrette
Stegte cherrytomater med bagte hvidløg & tomatstøv
Græskar x 4 – cremet, bagte, syltede & sprøde
– – – – –
Rødbede som bagt & puré samt drænet hytteost med ymerdrys
Oksehale rullet i savoykål med valnødder, granatæble & citron
Bagte jordskokker med kastanje, rødløg & sprød serranoskinke
– – – – –
Rosastegt andebryst med syltede tyttebær, sprød persille & andesky
Glaserede svinebryst med sprøde svær & bagt hvidløg
Små glaserede kartofler med langtidssyltet citron & timian

350,- pr. pers.
(fra 10 – 30 pers.)
– ved selskaber over 30 personer anbefaler vi vores buffetforslag.

Desserterne
3 slags oste med Ombords knækbrød & sylt 70,- pr. pers.
Bagte & syltede æbler med hasselnøddecrumble, vaniljeis & karamel 60,- pr. pers.
Mini tærte med mascarponecreme med kirsebærvin, vilde kirsebær & brændte mandler 60,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Ombord Buffet

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 20 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke á kr. 350,- pr. time til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Menu
Saltet torsk på bund af rødbedesalat med kapers, løg & sennepsvinaigrette
Røget laks med friskost, syltede tyttebær & ymerdrys
Stegte svampe i urter, sprøde croutons & parmesan
Unghanebryst stegt med citron og rosmarin
Rosastegt oksemørbrad med grillede løg
Rødvinssauce tilsmagt timian
Bulgurssalat med stegte svampe, soltørrede tranebær & grillet piment
Bagte græskar med valnødder & granatæbler
Små kartofler med smør & friske krydderurter
Chokoladebrownie med creme & knas
Mazarinkage med lemoncurd & tuille

2 slags brød med smør, kryddermayo & Ombords hummus

325,- pr. pers.
(min. 10 pers.)

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Hovedretsbuffet

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 20 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke á kr. 350,- pr. time til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Menu
Unghanebryst stegt med citron & rosmarin
Rosastegt oksemørbrad med grillet løg
Rødvinssauce tilsmagt timian
Bulgurssalat med stegte svampe, soltørrede tranebær & grillet piment
Bagte græskar med valnødder & granatæbler
Små kartofler med smør & friske krydderurter

2 slags brød med smør, kryddermayo & Ombords hummus

225,- pr. pers.
(min. 10 pers.)

Til toppen af siden

Leje af kok

Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time og afregnes fra restauranten forlades og kokken er retur igen.

Pris for levering

500,- indenfor 15 km.
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.