Restaurant Ombord

Menuen er gældende fra d. 12/9 – 13/11 2017

Se menuen fra d. 14/11 2017 – 4/1 2018 her

Se vores menukort herunder

Menuer
Snacks
A la Carte
Brunch

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.



Restaurant Ombord

Menuer

På Ombord serverer vi delemad!

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.

Hvor mange deleretter skal man bestille pr. person?
6 stk. svarer til 2 retter
9 stk. svarer til 3 retter

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Ombord menu

Ombord menuen består af vores øverste 9 a la carte retter og serveres over 3 omgange.
Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
9 retter 350,- pr. pers.
9 retter serveret med vinmenu bestående af 3 glas 550,- pr. pers.

Den Store Ombord menu

Velkomstdrink inkl. 3 snacks fra køkkenet // 9 retter serveret over 3 omgange
vinmenu bestående af 3 glas // valgfri ost eller dessert // kaffe eller the med valgfri avec.
750,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Soyamandler
Oliven, sort – grøn
Grissini med Ombords hummus
Rodfrugtchips med svampemayo
Flæskesvær med sour cream & onion
Serranoskinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 6 stk. snacks 80,- pr. pers.

Deluxe snacks

Tørret andebryst
Terrine af kyllingelever med kompot
Skagenskinke fra Slagter Munch

Deluxe snacks pr. stk. 60,- pr. pers.
Alle 3 stk. Deluxe snacks 150,- pr. pers.

Østers

Natural med vinaigrette, citron & tabasco

Østers 25,- pr. stk.
6 stk. østers 125,-

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

A la Carte

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
6 stk. svarer til 2 retter
9 stk. svarer til 3 retter

Saltet laks med salater, olivenolie & citron 60,- pr. pers.
Sprød grønkål med æggeblomme & mandler 40,- pr. pers.
Stegte svampe i urter, sprøde croutons & parmesan 60,- pr. pers.
Smørstegt selleri med skilt kefir & urter 40,- pr. pers.
Syltede skalotteløg fyldt med løgcreme & baconsmuld 50,- pr. pers.
Stegt pak choi med bakskuld, asiatisk sauce & sesam 70,- pr. pers.
Braiseret kalvebryst i peberrodscreme med brændte porrer 80,- pr. pers.
Rosastegt oksemørbrad med græskarpuré og syrlige sensommerbær 100,- pr. pers.
Luftig kartoffelcreme med bagte pærer & salvie 30,- pr. pers.
. . . . .
Stegte kammuslinger (3 stk.) på græskarpuré 80,- pr. pers.
Ribeye – 100 g. 100,-
Oksemørbrad – 100 g. 80,-
Pommes frites med estragonmayo 50,- pr. pers.
Trøffelsauce 60,- pr. pers.
Friskrevet trøffel til kødet 60,- pr. pers.

Egoisten

– ikke til at dele!
Ribeye – 100 g., oksemørbrad – 100 g., pommes frites med estragonmayo inkl. dagens salat & trøffelsauce 290,- pr. pers.

Desserterne

3 slags oste med Ombords knækbrød & sylt 70,- pr. pers.
Råsyltede sensommerbær med limecreme 70,- pr. pers.
Profiterole fyldt med hindbærcreme & mørk chokoladeknas 60,- pr. pers.

Tilbud

Hver mandag til onsdag
fra 17.00 (Der kan bestilles frem til 21.30)

6 stk. deleretter, som kokken udvælger 250,- pr. pers.
Inkl. 1 glas vin samt kaffe/the 350,- pr. pers.

Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt venligst personalet.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Brunch

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 15.00

Skyr med bær & hjemmelavet müsli
Chiagrød med mandler & tørrede æbler
Røræg med tørsaltet bacon
Hjertesalat vendt i cæsardressing & sprøde croutons
Bulgurssalat med tranebær & grillet piment
Gravad laks & rævesauce
Hønsesalat med urter
Svinerilette med sylt
Lun tærte med grøn yoghurt
3 slags pålæg
2 slags marmelade
2 slags ost
Hjemmelavet chokoladecreme
Pandekager med ahornsirup
Små smørcroissanter
Dagens kage
Frisk frugt
2 slags brød, rugbrød, smør & kryddermayo

Filterkaffe eller te
Hjemmelavede safter ad libitum

250,- pr. pers.

Til toppen af siden

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.