fbpx

Menu

kort

   Samvær, hygge & god mad   

Menukort


BrunchFrokost menukort 8/1 til 18/4Aften A la Carte fra 4/1 til 18/4

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Brunch menu 1

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt to slags hjemmebagt brød

Menuen

(serveres løbende)

Yoghurt rørt med bærkompot
& müsli

Røræg & Bacon
serveret med purløg

Toast
med skinke & ost

Brunchpandekage
med frugtsalat & sirup

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Brunch menu 2

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Chiagrød med frugtkompot
& tørrede kokos

Egg Benedict
hollandaise | skinke | foccacia

Toast
med avokado & paprika

Blødende chokoladekage med solbærhjerte
serveret med vanilje creme fraiche

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas (serveres ikke ad libitum)

Frokost

serveres på lør-, søn- og helligdage fra 12.00-15.00

Dagens uspecificeret smørrebrød

Spørg tjeneren

2 stk. kr. 90,- / 3 stk. kr. 120,-
3 stk. en fadøl & en snaps kr. 160,-
3 stk. en fadøl & ingen snaps kr. 160,-

A la carte

Ombords cæsarsalat (kan laves vegetarisk)
serveret med dansk gårdkylling, croûtons og parmesan
Kr. 120,-

Salat med rimmet laks
rimmet laks, serveret med estragonmarinerede salater, syltede rødløg & sprøde chips
120,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 170,-

Ekstra

Dagens salat 30,-
Pommes frites 30,-
Sauce bearnaise 40,-

Frokostdesserter

Chokoladekage a la Ombord
kr. 70,-

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-

3 slags petit four
25,-

Snacks

Jordskokkechips med urtemayo
Krydderurtemarinerede oliven & røgede mandler
Sprøde papadums med malt og sesammayo

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 3 Snacks 45,- pr. pers.

A la Carte

serveres fra 17.00 – 21.30

Forretter

Kartoffel-porresuppe (kan laves vegetarisk)
serveret med bacon, sprøde croutons & persille
90,-

Cremede svampe på toast (vegetar)
serveret med parmesan & purløg
kr. 100,-

Varmrøget torsk samt rillette af torsk
hertil grov vinaigrette med ramsløg & kold peberfrugtssauce
100,-

Rimmet laks
serveret med salater i estragonmarinade, sprød rugbrød & creme double
110,-

Håndskåret carpaccio af oksemørbrad
hertil sennepsmayo, syltede rødløg, friterede kapers & parmesan
110,-

Hovedretter

Dagens friske fangst som ovnbagt (Kan serveres vegetarisk)
serveret med flødestuvet vinterspinat & stegte kejserhatte
220,-

Grillet kyllingebryst fra Hopballe Mølle
serveret med pastinakpuré, grillet pastinak, sauterede svampe & sauce på stegt kylling
210,-

Grillet kalve-bavette i malt-bbq & stuvet kalvebryst med svampe
serveret med gulerødder i karry & persille, røget selleripuré & rødvinssauce
220,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i briochebolle med hjemmesyltede agurker & tomatsalsa
hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 170,-

Braiserede svinekæber
serveret med løgkompot, brændte løg, letsyltede gule beder & skysauce
210,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

4 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 100,-

Ombords chokoladedessert
Chokoladekage a la Ombord & chokoladekage med blødende solbærhjerte
hertil sorbet af hengemte solbær & guldchokolade
100,-

Creme brûlée
serveret med vaniljeis
90,-

Filtreret vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.