fbpx

Menu

kort

   Samvær, hygge & god mad   



BrunchFrokostAften A la Carte

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Brunch menu 1

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Yoghurt med bærkompot
& müsli

Røræg & Bacon
serveret med purløg

Toast
med skinke & ost

Tykke pandekager
med frugtsalat & Sirup

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Brunch menu 2

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Chiagrød med frugtkompot
& tørrede kokosflager

Egg Benedict
hollandaise | skinke | brioche

Toast
med avokado & paprika

Blødende chokoladekage
med vanilje creme fraiche

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas (serveres ikke ad libitum)

Frokost på Ombord

– Tirsdag til søndag fra 12-15.30
(sidste reservation kl. 15.00)
Vi har frokoståbent til og med søndag d. 5/9 2021

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokkechips med estragonmayo
Papadums med urtemayo
Serranoskinke
Salte mandler
Oliven

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
3 Snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.
Alle 5 slags snacks 80,- pr. pers.

Smørrebrød

Æg & rejer med hjemmerørt mayo 70,-
Kartofler med purløg og bacon 60,-
Varmrøget lakserillette 80,-
Avokado med Serranoskinke 70,-
Hønsesalat med bacon & svampe 70,-
Kalve roastbeef med estragonmayo & friterede kapers 80,-

3 stk. 150,- | 3 stk. 1 fadøl & 1 snaps 190,- | 3 stk. 1 fadøl & ingen snaps 190,-

A la Carte Frokost

Ombords cæsar salat (kan laves vegetarisk)
serveret med dansk gårdkylling paneret i pankorasp, croutoner og parmesan
120,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde, hertil sprøde pommes frites
kr. 140.-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i hjemmebagt bolle med hjemmesyltede agurker, karamelliserede løg & letrøget mayo. Hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise.
Kr. 170,-

Ekstra tilkøb til frokostretterne

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Luftig crème Anglaise & friske jordbær
kr. 45,-/90,-

Creme brulée
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med jordbærsorbet
kr. 90,-

3 slags petit four
kr. 25,-

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokkechips med estragonmayo
Papadums med urtemayo
Serranoskinke
Salte mandler
Oliven

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
3 Snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.
Alle 5 slags snacks 80,- pr. pers.

A la Carte

– Tirsdag til Søndag fra 17.00 – 21.30

Forretter

Grillede grønne & syltede hvide asparges (vegetarisk)
hollandaise, pocheret æg & brødcrouton 120,-

Vin: Villa Wolf | Riesling | Pfalz | Tyskland
Glas 75,- | 1/2 flaske 160,- | flaske 320,-

Muslinger a la Ombord
med hvidvin, fløde, basilikum & urter 90,-

Vin: Sauvignon Toraine | Sauvignon Blanc | Domaine de I’Aumonier | Loire | Frankrig
Glas 85,- | 1/2 flaske 190,- | flaske 380,-

Lakserillette af varmrøget laks med friske ærter
spæde salater & sprødt rugbrød 100,-

Vin: Saint-Peyre | Chardonnay | Languedoc-Roussillon | Frankrig
Glas 80,- | 1/2 flaske 175,- | flaske 350,-

Ceviche af dagens hvide torvefisk
syltet glaskål, radise, avokadocreme & saltede mandler 90,-

Vin: Solas | Albarino | Laurant Miquel | Languedoc-Roussillon | Frankrig
Glas 85,- | 1/2 flaske 190,- | flaske 380,-

Carpaccio med estragonmayo
syltede rødløg, friteret kapers & parmesan 100,-

Vin: Villa Wolf | Pinot Noir | Pfalz | Tyskland
Glas 80,- | 1/2 flaske 175,- | flaske 350,-

Hovedretter

Dagens hvide fisk bagt med urter
grillede grønne asparges & spæde løg dertil råmarineret spidskål & sauce nage 220,-

Vin: Villa Maria | Sauvignon Blanc | Marlborough | New Zealand
Glas 85,- | 1/2 flaske 190,- | flaske 380,-

Stegt kylling med ærte francaise
rabarberkompot, bagte cherrytomater, & sauce supréme 210,-

Vin: Villa Wolf | Pinot Noir | Pfalz | Tyskland
Glas 80,- | 1/2 flaske 175,- | flaske 350,-

Helstegt kalvesteg & croquette med kalv & timian
råkost af sommerkål & sauteret svampe serveret med rødvinssauce 220,-

Vin: Les Grand Chemins | Carignan | Languedoc-Roussillon | Frankrig
Glas 100,- | 1/2 flaske 225,- | flaske 450,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. 260,-
Ribeye 300g. 330,-

Vin: Château du Breuil | Merlot, Cabernet Sauvignon | Haut-Medoc | Bordeaux | Frankrig
Glas 115,- | 1/2 flaske 250,- | flaske 500,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i hjemmebagt bolle med hjemmesyltede agurker, karamelliserede løg & letrøget mayo.
Hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise 170,-

Vin: The Applicant | Cabernet Sauvignon | Central Valley | Chile
Glas 65,- | 1/2 flaske 140,- | flaske 280,-

Ølbraiseret nakkekam i egen sauce tilsmagt med ramsløg
hertil gulerodspure, grillede sommerrødder, råmarinerede tyttebær & perleløg 210,-

Vivanco | Crianza | Tempranillo | Rioja | Spanien
Glas 100,- | 1/2 flaske 225,- | flaske 450,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Crème Brûlée
serveret med vaniljeis 90,-

Vin: Monbazzillac | Semmillon | Chateau Septy | Bordeaux | Frankrig

Rødgrød med fløde a la Ombord 80,-
Vin: Brachetto | Borgo Maragliano | Piemonte Italien 90,-

Luftig crème Anglaise & masser af friske jordbær
(desserten tilbydes så længe sæsonen tillader det) 90,-

Vin: Brachetto | Borgo Maragliano | Piemonte Italien 90,-

Chokoladekage
med limesorbet, myntecoulis & sprød nøddemarengs 100,-

Vin: Moscato d’Asti | Borgo Maragliano Piemonte Italien 80,-

Filtrer
et vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.

 

Menuen fra 11/8 til 24/11 2021


BrunchFrokostAften A la Carte

Brunch på Ombord

– Lørdage, søndage og helligdage fra 10.00 – 14.00
(Sidste reservationer kl. 13.00)

Brunch menu 1

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Yoghurt med bærkompot
& müsli

Røræg & Bacon
serveret med purløg

Toast
med skinke & ost

Tykke pandekager
med frugtsalat & sirup

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Brunch menu 2

På bordet serveres:

Frisk frugt, to slags pålæg, hjemmelavet marmelade, ost, smør, mayo samt lyst & mørkt brød

Menuen

(serveres løbende)

Chiagrød med frugtkompot
& tørrede kokos

Egg Benedict
hollandaise | skinke | foccacia

Toast
med avokado & paprika

Blødende chokoladekage
med vanilje creme fraiche

Pris for menu kr. 220,- pr. pers.

Tilvalg serveres adlibitum fra buffet:

Kaffe/ The 30,-
Hjemmelavede safter kr. 30,-
Mousserende vine (med og uden alkohol) kr. 40,-

Friskpresset appelsinjuice kr. 40,- pr. glas (serveres ikke ad libitum)

Frokost på Ombord

– Tirsdag til søndag fra 12-15.30
(sidste reservation kl. 15.00)
Vi har frokoståbent til og med søndag d. 5/9 2021

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokkechips med estragonmayo
Papadums med urtemayo
Serranoskinke
Salte mandler
Oliven

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
3 Snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.
Alle 5 slags snacks 80,- pr. pers.

Smørrebrød

Æg & rejer med hjemmerørt mayo 70,-
Kartofler med purløg og bacon 60,-
Varmrøget lakserillette 80,-
Avokado med Serranoskinke 70,-
Hønsesalat med bacon & svampe 70,-
Kalve roastbeef med estragonmayo & friterede kapers 80,-

3 stk. 150,- | 3 stk. 1 fadøl & 1 snaps 190,- | 3 stk. 1 fadøl & ingen snaps 190,-

A la Carte Frokost

Ombords cæsar salat (kan laves vegetarisk)
serveret med dansk gårdkylling paneret i pankorasp, croutoner og parmesan
120,-

Dampede muslinger
med urter & skilt basilikumsfløde, hertil sprøde pommes frites
kr. 140.-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger (kan laves vegetarisk, spørg tjeneren)
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i hjemmebagt bolle med hjemmesyltede agurker, karamelliserede løg & letrøget mayo. Hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise.
Kr. 170,-

Ekstra tilkøb til frokostretterne

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Luftig crème Anglaise & friske jordbær
kr. 45,-/90,-

Creme brulée
serveret med vaniljeis
kr. 80,-

Chokoladekage à la Ombord
med jordbærsorbet
kr. 90,-

3 slags petit four
kr. 25,-

Snacks

3 snacks fra køkkenet inkl. et gl. bobler 100,- pr. pers.

Jordskokkechips med estragonmayo
Papadums med urtemayo
Serranoskinke
Salte mandler
Oliven

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
3 Snacks fra køkkenet 45,- pr. pers.
Alle 5 slags snacks 80,- pr. pers.

A la Carte

– Tirsdag til Søndag fra 17.00 – 21.30

Forretter

Hokkaidosuppe (Vegetarisk)
serveret med syltet hokkaido, urteolie, græskarkerner & sprød grønkål
90,-

Cremede svampe på toast (Vegetarisk)
med parmesan & purløg
kr. 100,-

Sesamristet laks
med agurk & dild, friteret lotusrod, sesammayo samt syltede rødløg
120,-

Beder i variation (Vegetarisk)
syltede gulebeder & bolsjebeder, hertil spiral af rødbede, avocadocreme & saltede mandler
90,-

Carpaccio med estragonmayo
syltede rødløg, friteret kapers & parmesan
110,-

Hovedretter

Dagens fisk bagt med creme fraiche & urter
serveret med blomkålspure, friteret blomkål, råmarineret spidskål & beurre blanc på sifon
220,-

Stegt Kyllingebryst fra Hopballe Mølle
serveret med grillet majs & majs puré samt grillet peberfrugt & sauce supreme
210,-

Helstegt kalv & sprød croquette af kalv
serveret med bagt pastinak, syltet hokkaido, sauteret spidskål samt rødvinssauce.
220,-

Bøf bearnaise
steak, pommes frites, dagens salat & sauce bearnaise
Oksemørbrad 200g. kr. 260,-
Ribeye 300g. kr. 330,-

Ombords oksekødsburger
Grillet hakkekødsbøf med cheddar i hjemmebagt bolle med agurkerelish, karamelliserede løg & chipotle mayo, hertil pommes frites, hjemmelavet ketchup & urtemayonnaise
Kr. 170,-

Ølbraiseret nakkekam i egen sauce
serveret med knoldselleripure, saltbagt & syltet rødbede, samt råmarinerede tyttebær
210,-

– Der serveres dagens kartoffel til alle hovedretter

Ekstra til hovedretterne

Dagens salat
30,- pr. pers.

Pommes frites
30,- pr. pers.

Sauce bearnaise
40,- pr. pers.

Ost & Desserter

3 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr 80,-

5 slags oste med Ombords hjemmelavede knækbrød & sylt
Kr. 110,-

Chokoladekage med skovbærsorbet, sprød crumble, saltkaramel & hengemte bær
100,-
Crème brûlée serveret med vaniljeis
90,-

Filtrer
et vand med og uden brus kr. 25,- pr. pers.
– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.
Payment with credit- and debit cards will incure a commission charge.