Restaurant Ombord

Catering

Gældende fra d. 14/11 2017 – 4/1 2018

Disse forslag er vejledende og vi laver gerne menuer efter dine ønsker og budget.
Kontakt os på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk,
hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.
Vi står gerne til rådighed!

Tilbage til vores aktuelle menu her

Her kan du se vores forslag:

Snacks
Delemad 1
Delemad 2
Ombord Buffet
Hovedretbuffet

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.



Restaurant Ombord

Snacks

Soyamandler
Oliven, sort – grøn
Grissini med Ombords hummus
Rodfrugtchips med svampemayo
Flæskesvær med sour cream & onion
Serranoskinke

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 6 stk. snacks 80,- pr. pers.

Deluxe snacks

Tørret andebryst
Terrine af kyllingelever med kompot
Skagenskinke fra Slagter Munch

Deluxe snacks pr. stk. 60,- pr. pers.
Alle 3 stk. Deluxe snacks 150,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Delemad 1

6 deleretter // 2 serveringer

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Vi opfordrer til, at man i forbindelse med catering også lejer en af vores kokke á kr. 350,- pr time til at anrette maden. Vi vil gerne give samme oplevelse hjemme hos Jer, som hvis det var på restauranten.

Menu
Saltet torsk på bund af rødbedesalat med kapers, løg & sennepsvinaigrette
Stegte cherrytomater med bagte hvidløg & tomatstøv
Græskar x 4 – cremet, bagte, syltede & sprøde
– – – – –
Rødbede som bagt & puré samt drænet hytteost med ymerdrys
Rosastegt andebryst med syltede tyttebær, sprød persille & andesky
Små glaserede kartofler med langtidssyltet citron & timian

250,- pr. pers.
(fra 10 – 30 pers.)
– ved selskaber over 30 personer anbefaler vi vores buffetforslag.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Delemad 2

9 deleretter // 3 serveringer

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Vi opfordrer til, at man i forbindelse med catering også lejer en af vores kokke á kr. 350,- pr time til at anrette maden. Vi vil gerne give samme oplevelse hjemme hos Jer, som hvis det var på restauranten.

Menu
Saltet torsk på bund af rødbedesalat med kapers, løg & sennepsvinaigrette
Stegte cherrytomater med bagte hvidløg & tomatstøv
Græskar x 4 – cremet, bagte, syltede & sprøde
– – – – –
Rødbede som bagt & puré samt drænet hytteost med ymerdrys
Oksehale rullet i savoykål med valnødder, granatæble & citron
Bagte jordskokker med kastanje, rødløg & sprød serranoskinke
– – – – –
Rosastegt andebryst med syltede tyttebær, sprød persille & andesky
Glaserede svinebryst med sprøde svær & bagt hvidløg
Små glaserede kartofler med langtidssyltet citron & timian

350,- pr. pers.
(fra 10 – 30 pers.)
– ved selskaber over 30 personer anbefaler vi vores buffetforslag.

Desserterne
3 slags oste med Ombords knækbrød & sylt 70,- pr. pers.
Bagte & syltede æbler med hasselnøddecrumble, vaniljeis & karamel 60,- pr. pers.
Mini tærte med mascarponecreme med kirsebærvin, vilde kirsebær & brændte mandler 60,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Ombord Buffet

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 20 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke á kr. 350,- pr. time til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Menu
Saltet torsk på bund af rødbedesalat med kapers, løg & sennepsvinaigrette
Røget laks med friskost, syltede tyttebær & ymerdrys
Stegte svampe i urter, sprøde croutons & parmesan
Unghanebryst stegt med citron og rosmarin
Rosastegt oksemørbrad med grillede løg
Rødvinssauce tilsmagt timian
Bulgurssalat med stegte svampe, soltørrede tranebær & grillet piment
Bagte græskar med valnødder & granatæbler
Små kartofler med smør & friske krydderurter
Chokoladebrownie med creme & knas
Mazarinkage med lemoncurd & tuille

2 slags brød med smør, kryddermayo & Ombords hummus

325,- pr. pers.
(min. 10 pers.)

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Hovedretsbuffet

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 20 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke á kr. 350,- pr. time til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Menu
Unghanebryst stegt med citron & rosmarin
Rosastegt oksemørbrad med grillet løg
Rødvinssauce tilsmagt timian
Bulgurssalat med stegte svampe, soltørrede tranebær & grillet piment
Bagte græskar med valnødder & granatæbler
Små kartofler med smør & friske krydderurter

2 slags brød med smør, kryddermayo & Ombords hummus

225,- pr. pers.
(min. 10 pers.)

Til toppen af siden

Leje af kok

Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time og afregnes fra restauranten forlades og kokken er retur igen.

Pris for levering

500,- indenfor 15 km.
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.