Restaurant Ombord

Catering

Gældende fra d. 18/7 – 11/9 2017

Se den aktuelle menu her

Disse forslag er vejledende og vi laver gerne menuer efter dine ønsker og budget.
Kontakt os på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk,
hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.
Vi står gerne til rådighed!

Her kan du se vores forslag:

Snacks
Delemad 1
Delemad 2
Ombord Buffet
Hovedretbuffet
De Små Skåle – Frokost

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.



Restaurant Ombord

Snacks

Oliven, sort – grøn
Flæskesvær med sour cream & onion
Soyamandler
Rodfrugtchips med svampemayo
Serranoskinke
Grissini med Ombords hummus

Snacks pr. stk. 20,- pr. pers.
Alle 6 stk. snacks 80,- pr. pers.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Delemad 1

6 deleretter // 2 serveringer

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Vi opfordrer til, at man i forbindelse med catering også lejer en af vores kokke á kr. 350,- pr time til at anrette maden. Vi vil gerne give samme oplevelse hjemme hos Jer, som hvis det var på restauranten.

Menu
Saltet torsk med dildsyltede agurker, cremefraiche & sprøde porrer
Glaserede sommerrødder med friskost & ymerdrys
Stegt hjertesalat vendt med urter, hasselnødder & olivenolie
– – –
Braiseret svinekæbe med stegte cherrytomater & lys ølsauce
Rosastegt oksemørbrad med syltede sommerløg & urtetapenade
Nye kartofler vendt i krydderurter & parmesan

200,- pr. pers.
(fra 10 – 30 pers.)
– ved selskaber over 30 personer anbefaler vi vores buffetforslag.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Delemad 2

9 deleretter // 3 serveringer

Maden serveres – i bedste tapas-stil – på fade og i skåle, som man deler om bordet.
Vi opfordrer til, at man i forbindelse med catering også lejer en af vores kokke á kr. 350,- pr time til at anrette maden. Vi vil gerne give samme oplevelse hjemme hos Jer, som hvis det var på restauranten.

Menu
Saltet torsk med dildsyltede agurker, cremefraiche & sprøde porrer
Glaserede sommerrødder med friskost & ymerdrys
Stegt hjertesalat vendt med urter, hasselnødder & olivenolie
– – –
Grillede skorzonerrødder med kernemælk & løjrom
Tomatsalat med kikærter, varme krydderier & sprød tyrkisk pølse
Sprøde nye bønner med broccoli & urter
– – –
Braiseret svinekæbe med stegte cherrytomater & lys ølsauce
Rosastegt oksemørbrad med syltede sommerløg & urtetapenade
Nye kartofler vendt i krydderurter & parmesan

300,- pr. pers.
(fra 10 – 30 pers.)
– ved selskaber over 30 personer anbefaler vi vores buffetforslag.

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Ombord Buffet

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 20 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke á kr. 350,- pr. time til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Menu
Saltet torsk med dildsyltede agurker & cremefraiche
Røget laks med friskost, råkost af radiser & ærteskud
Hjertesalat vendt i cæsardressing & sprøde croutons
Unghanebryst stegt med citron & rosmarin
Rosastegt oksemørbrad med bagte løg & urter
Auberginecreme tilsmagt med timian
Bulgursalat med grillede skorzonerrødder, tranebær & piment
Broccolisalat med sprøde edamamebønner, stegte cherrytomater & ristede kerner
Nye kartofler med smør & friske krydderurter
Luftig chokoladekage med blød karamel
Mazarinkage med lemoncurd & tuille
2 slags brød med smør, kryddermayo & Ombords hummus

325,- pr. pers.
(min. 10 pers.)

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

Hovedretsbuffet

Vi leverer maden i varmekasser og anrettet på fade – klar til at sætte på bordet. Stegen skal I selv skære, så kødet er lækkert ved servering.
Ved over 20 personer anbefaler vi, at I får en af vores kokke á kr. 350,- pr. time til at stå for maden, så I kan nyde festen uden for køkkenet.

Menu
Unghanebryst stegt med citron & rosmarin
Rosastegt oksemørbrad med med bagte nye løg & urter
Auberginecreme tilsmagt med timian
Bulgursalat med grillede skorzonerrødder, tranebær & piment
Broccolisalat med sprøde edamamebønner, stegte cherrytomater & ristede kerner
Nye kartofler med smør & friske krydderurter

2 slags brød med smør, kryddermayo & Ombords hummus

225,- pr. pers.
(min. 10 pers.)

Til toppen af siden



Restaurant Ombord

De Små Skåle – Frokost

Få alle 6 små skåle til 150,- pr. pers.

Små Skåle 1
Røget laks med friskost & syltede rødløg
Serranoskinke med stegte sherrytomater
Bulgursalat med tranebær & grillet piment
100,- pr. pers.

Små Skåle 2
Svinerilette med sylt
Grillet kalvebryst med sennepssauce
Nye kartofler vendt i krydderurter & parmesan
100,- pr. pers.

– Begge menuer er inkl. 2 slags brød, smør & kryddermajo

Til toppen af siden

Leje af kok

Pris for kok 350,- pr. påbegyndt time og afregnes fra restauranten forlades og kokken er retur igen.

Pris for levering

500,- indenfor 15 km.
Udenfor 15 km. Efter nærmere aftale

– Har du spørgsmål angående allergener, så kontakt os venligst på tlf. 8619 6080 eller info@restaurantombord.dk.